Verwendag voor de minima in Zwolle

Zwolle – Stichting Focus organiseert jaarlijks een verwendag voor de minima. Dit jaar op 19 januari aan de Zerboltstraat 63a.

Tijdens deze verwendag zijn er diverse disciplines aanwezig, zoals een kapper, masseurs en pedicure. Zij zetten zich op vrijwillige basis in voor mensen die het minder breed hebben, zo kan iemand voor een klein bedrag geknipt worden of een massage krijgen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor de mensen om te genieten van een hapje en een drankje en kunnen zij aanschuiven bij de lunch. Om 10.30 uur worden de inschrijvingen geopend. Het evenement duurt van 10.30 tot 16.00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

15 gedachten over “Verwendag voor de minima in Zwolle”

  1. Helaas, wij moeten overal voor betalen net zolang tot je ook niets meer hebt en dan mag je ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kindertoeslag aanvragen en een kerspakket bij de voedselbank ophalen 🙂

  2. Wel veel he, sinterklaasfeest, kerstdinner , kerst pakket in dec ook al verwen dag en fotoshoot. Mooi hoor maar wat voor die mensen die net niet in aanmerking komen en het moeilijk hebben?

  3. @ZwolleHoogeveen, 8 januari 2015 12:15
    Massages zijn in Zwolle niet zo duur hoor, aan de Nieuwe Markt zit een spa, en daar krijg je een massage van een uur voor 35 euro.
    En ja je moet je onderbroekje aanhouden… 🙂

  4. tjonge jonge en dan zijn er nog mensen die iemand anders niks gunt. Als je t geld er voor hebt betaal je het lekker zelf. Deze mensen hebben hier normaal geen geld voor,sommigen hebben amper brood te eten en dan gaan jullie nog lopen zeuren omdat ze een keer gratis naar de kapper mogen? stelletje mafkezen.

  5. Wat een hypocriet kortzichtig gelul.degenen die het verzorgen, doen het voor NIX, en er wordt wel betaald, naar inkomen.
    En nog wat, laag inkomen of psychisch ziek, ook dat is keihard werken.om de dag door te komen, laat staan de maand.
    Dag

  6. Als jullie zoveel tijd en energie hebben om hierover te klagen en boos te zijn, vraag ik me af waar je zelf zo gefrustreerd over bent. Doe daar maar wat aan.
    En trouwens, ik ga lekker naar de zerboltstraat, hartstikke gezellig en een warm welkom. En jullie zeikers, iedereen mag ergens van genieten toch, en als je dat niet doet, ga je zeuren over dingen waar je nix over weet.

  7. Even voor de duidelijkheid. Ik doe hier ook wat aan. Ik heb een Facebook pagina met de naam Miranda Eline Voedselpakketten Zwolle. Ik verzamel boodschappen van meerdere mensen om zo voedselpakketten te maken voor minima in Zwolle e.o. Wij werken samen met Sociale wijkteams van Travers. Als iedereen die wat over heeft voor een ander wil kijken op onze pagina en iets wil doneren dan heel graag. Wij zamelen geen geld in, alleen goederen, zo komt de volle 100% van de donaties op de juiste plek. Ook als je juist een keer pakket nodig hebt kan je een kijkje nemen op onze pagina, we houden regelmatig acties voor onze leden.

  8. In het heel kort ,wie de schoen past trek hem aan .

    Dat wat je iemand gunt in positief of negatief komt in viervoud op je zelf af .
    Dus als jij je minder bedeelde mede mens iets gunt ….

Reacties zijn gesloten.