Opleiding tot kickboksleraar in Zwolle

Zwolle – Het CIOS Heerenveen, de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG), het NOC*NSF en Tabonon Zwolle slaan de handen ineen. Zij willen na alle negativiteit rondom het kickboksen een positieve impuls aan de sport geven. Er zijn veel mensen die hard werken om de sport te ontwikkelen. Ook in Zwolle. Op  zaterdag 17 januari aanstaande start bij vechtsportschool Tabonon de enige landelijk erkende opleiding tot kickboksleraar. 

Met dank aan deze Leraar Martial Arts opleiding van de FOG kunnen de komende tijd een flink aantal kandidaten opgeleid worden tot trainer/coach conform de eisen van het NOC*NSF. Deze nieuwe trainers kunnen een welkome bijdrage leveren aan het verantwoord opleiden van (Muay Thai) kickboksers. Deelnemers hebben na afloop van deze opleiding voldoende theoretische en praktische kennis vergaard om op een sportieve, pedagogisch verantwoorde en integere wijze (Muay Thai) Kickboxing lessen te geven aan zowel breedte als wedstrijdsporters en de daaraan gerelateerde activiteiten (bv demo’s, workshops etc.) te organiseren en te begeleiden.

Zij kunnen aan de slag als Leraar Martial Arts (Muay Thai) Kickboxing op een sportschool, waar ze Kickboxing trainingen kunnen geven aan zowel breedte- als wedstrijdsporters vanaf het begin- tot en met het gevorderde niveau  van zowel volwassenen als kinderen. 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

2 gedachten over “Opleiding tot kickboksleraar in Zwolle”

  1. Kan je ooit een positieve impuls geven aan een ‘sport’ waar je ten eerste elkaar moet slaan en schoppen en ten tweede een bovengemiddeld aantal zware jongens op af komt?

  2. Dat ben ik niet met je eens Wilbert, er lopen zoveel verschillende mensen rond die aan deze sport doen! En dat “schoppen en slaan” doe je beheerst en niet met de intentie om iemand helemaal de kop kapot te slaan.

Reacties zijn gesloten.