Dance4Liberation weer bij de IJsselhallen

Zwolle – Ook dit jaar heeft de hoofdstad van Overijssel de eer om op Bevrijdingsdag het grootste dance festival van Nederland te organiseren. Op dinsdag 5 mei, dit jaar een officiële vrij dag, vindt het bekende festival; Dance4Liberation weer plaats.

 

dance4libaration_ijsselhallen.jpg 

 

Net als afgelopen jaar krijgt het festival twee grote area’s op het parkeerterrein van de IJsselhallen met alleen de beste EDM/House en Hardstyle artiesten! Celebrate your freedom wit dance! Early Bird Tickets voor Dance4Liberation zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.dance4liberation.nl of bij één van de 450 Primera winkels in Nederland. Early Bird tickets kosten slechts €5,00 (ex. Fee) en zijn tot 1 maart te koop. Vanaf 01 maart 2015 gaan de Regular Tickets in de verkoop a €10,00 (ex. Fee). Wacht niet langer en scoor die tickets met korting. Dance4Liberation is toegankelijk voor alle leeftijden.

Line-up:
 

Housteria

Ummet Ozcan

Bassjackers

Jay Hardway

Alvaro

Kill the Buzz

GirlsLoveDJ’s

Roul and Doors

Sebastian Bronk

Supreme Gentlemen
MC Boogshe

 

Liberator Outdoor

Frequencerz

Digital Punk

Psyko Punkz

E-Force

Code Black

Audiotricz

Delete vs. Degos & Re-Done

Sound Rush

Elite Criminals

MC Villain 

 

Wist je trouwens dat je vanaf het CS Zwolle naar het festivalterrein kunt lopen? Ideaal voor alle reizigers die met het openbaar vervoer naar Dance4Liberation komen. Ben je van plan om met de auto te komen? Je kunt je auto direct naast het festivalterrein parkeren. Meer praktische informatie vind je op www.dance4liberation.nl

 

Social Media

Like Dance4Liberation op Facebook (www.facebook.com/dance4liberation), zet het evenement in je FB-agenda (http://bit.ly/d4l2015) en blijf op de hoogte over alle ontwikkelingen, het laatste nieuws, trailers, promomixen, winacties en meer. Praat mee over Dance4Liberation en gebruik #dance4liberation.

 

WhatsApp Community!

WhatsApp nu ”D4L” naar +316 20 63 13 19 en Join the Community! Als member van de community weet jij als eerste het laatste nieuws, doe je mee met unieke winacties en krijg je persoonlijk antwoord op al je vragen vanuit de organisatie. Hoe cool is dat!? Vergeet niet het nummer aan je adresboek toe te voegen, anders ontvang je geen berichten.

 

Dance4Liberation 2015

Dinsdag 05 mei 2015 | 12:00 – 00:00 uur

Parkeerterrein IJsselhallen – Zwolle

Toegankelijk voor alle leeftijden!

www.dance4liberation.nl 

Early Bird Ticket: €5,00 ex. Fee (beschikbaar tot 01 maart 2015)
Regular Ticket: €10,00 ex. Fee (te koop vanaf 01 maart 2015)
Deurverkoop: €15,00 (mits niet uitverkocht)

 

Powered by High Energy Events & Las Rosas Events 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

11 gedachten over “Dance4Liberation weer bij de IJsselhallen”

  1. 5 mei is een nationale feestdag voor de jeugd geworden , want de meeste ouderen moeten gewoon werken!!
    En dat is ook wel te merken aan de festiviteiten die bijna geheel zijn afgestemd op de jeugd!!

  2. @Truus als Zwolle alles afschaft dat iemand in de gemeente onnodig vindt, hou je helemaal niks over. En zelfs daar gaat iemand over zeuren.

  3. 5 mei is volgens mij een feestdag. Een groot deel van de Zwolse bevolking vindt het blijkbaar prettig om dat feest middels Dance4Liberation te vieren. Zou het niet mooi zijn als we elkaar juist op die dag een beetje vrijheid van invulling gunnen?

  4. @Jasper, nou 20.00 bezoekers voor de IJsselhallen en 120.000 voor het Wezelandenpark. Natuurlijk komt niet iedereen uit Zwolle, maar dat zijn wel 140.000 mensen die daar hun vrijheid willen vieren. Klein deel ja 😉

Reacties zijn gesloten.