Gratis kleedjesmarkt in de Koningskerk

Zwolle – De Koningskerk stelt ook dit jaar kosteloos haar gebouw ter beschikking voor een kleedjesmarkt. Deze markt voor heel Zwolle wordt voor de vijfde keer georganiseerd en staat voor zaterdag 7 februari 2015 op het programma. Op deze dag mogen alle kinderen in de basisschoolleeftijd hun spulletjes verkopen in de Koningskerk aan de Landsheerlaan 5.

Voor kinderen die nog wel wat speelgoed kunnen gebruiken, is de markt de buitenkans van het seizoen. Maar ook als je al genoeg spulletjes hebt, ben je van harte welkom: er is gratis ballonnenkunst, muziek en andere leuke activiteiten. De huiskamer van de kerk is open, waar je gratis een kop koffie, choco of fris met iets erbij kunt gebruiken.

Standplaatsen zijn helemaal voor nop en de opbrengst is volledig voor de verkopers. Het festijn duurt van 10.00 tot 12.30 uur, maar verkopers mogen al om 09.30 uur naar binnen om alles klaar te zetten.

Inmiddels hebben zich al ruim 50 verkopers aangemeld en daarmee zijn alle beschikbare plaatsen bezet. Maar voor alle koopjesjagers en liefhebbers van gezelligheid: kom vooral langs!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)