Nieuwe betaalmunt bij PEC Zwolle

Zwolle – Vanaf de eerste thuiswedstrijd zaterdag tegen NAC Breda wordt er in het hele IJsseldelta stadion één nieuwe munt geïntroduceerd. De munt heeft een lichtblauwe kleur en is iets groter dan de huidige munten, krijgt een waarde van € 1,25 en vervangt de paarse omloop- en de grijze Businessclub munt.  

Om de overgang in de omloop te bespoedigen is de waarde van de in de omloop zijnde paarse munt vanaf deze wedstrijd ook € 1,25 in plaats van € 1,00. De huidige grijze en paarse munten kunnen tot en met de wedstrijd van 7 maart 2015 worden ingeleverd. Daarna zijn deze niet meer geldig.

Belangrijkste prijseffecten nieuwe munt 
– Bierprijs (normaal glas omloop) gaat naar twee munten = € 2,50. De inhoud van een glas bier gaat naar 0,30 cl. Dit betekent dus meer bier, voor minder geld. 
– Bierprijs (groot glas omloop) gaat naar vier munten = € 5,00. De inhoud blijft onveranderd. 
– Frisdrank gaat naar twee munten = € 2,50. De inhoud gaat naar 0,30 cl. Meer drank, minder geld.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

27 gedachten over “Nieuwe betaalmunt bij PEC Zwolle”

  1. Niet echt klantvriendelijk voor mensen die niet elke wedstrijd komen om ze op 7 maart al ongeldig te laten zijn.
    En kunnen we nu ook met pin munten halen ipv dat gepiel met bankbiljetten?

  2. Niet echt klantvriendelijk voor mensen die niet elke wedstrijd komen om ze op 7 maart al ongeldig te laten zijn.

    Overgangsperiode van een jaar instellen dan maar? De club kan toch onmogelijk eindeloos rekening gaan houden met mensen die maar enkele wedstrijden bezoeken.

    Pff je hebt tot die tijd 4 thuiswedstrijden om je oude munten te gebruiken, waaronder een belangrijke pot tegen AZ en de IJsselderby. Als je geen één van die wedstrijden bezoekt heb je naar mijn mening weinig recht op klagen vanwege een paar muntjes.

    @joppuh,
    Dan zal je de Kuip dus ook nooit bezoeken, ook daar werkt men met muntjes;)

  3. Ik zie sowieso geen reden om muntjes ongeldig te laten zijn. Je hebt er toch gewoon voor betaald, dus er staat een waarde tegenover. Waarom zou dit dan ineens ongeldig moeten worden. Gewoon geldig laten. Dit is erg makkelijk geld verdienen…

    Ik ken genoeg mensen die maar enkele wedstrijden per jaar bezoeken.

  4. Bericht door Ronnie, op 15 januari 2015 14:35
    @joppuh
    Wat maakt dat uit. Jij bezoekt toch al geen wedstrijden van PEC Zwolle als Feyenoord supporter

    In De Kuip moet je ook met munten betalen, gaat ‘ie ook niet heen.
    Bij FC Urk kun je nog wel cash betalen.;)

  5. Ja drank en munten schijnt bij sommigen belangrijker te zijn dan de wedstrijd. In de meeste stadions is de koffie trouwens niet te drinken, dus niet alleen in ons stadion. Oh ja in de Kuip moest ik voor een lauw blikje bier 3,50 betalen dus waar hebben we het over.

  6. De Champions League lonkt! 😀
    En dus moet de mooiste club van Nederland de financiële basis alvast verstevigen. 😛

  7. In de arena kan tegenwoordig naast dat systeem met arena’s, wat een kut systeem is overigens, gewoon keurig gepint worden voor je bier. Wel zo makkelijk omdat ook bij pec in te voeren omdat er in de wijde omgeving van het stadion ook al geen flappentap te vinden is.

  8. Als je maar weinig naar wedstrijden en toch een hoop munten hebt (is al een beetje gek), dan geef of verkoop je ze toch aan iemand die regelmatig gaat. Via admin ben ik te bereiken…8)

  9. Ik haal nooit wat in de omloop van het stadion maar wel voor en na de westrijd in het supportershome, gezelliger, goedkoper en daar blijven hun munten gewoon dezelfde prijs 😛

  10. Gaan mensen hier nu echt over klagen joh, hahaha, beetje troosteloos. Het klagen wordt hier weer tot kunst verheven!!! Je kan het ook zien als goed excuus om naar het stadion te gaan maarja, dan moet je het positief benaderen en dat is best lastig voor sommigen!!!

  11. Als je een substantiële hoeveelheid over hebt, is een wedstrijd bezoeken waarschijnlijk toch wel iets wat je vaker doet. Anders had je niet zoveel munten gekocht. Toch?

  12. Een berekening:

    Met de oude prijs haalde je 5 biertjes van 0,25L (= 1,25L) voor ??10
    Met de nieuwe prijs haal je 4 biertjes van 0,30L (=1,20L) voor ??10

    Bij de grootverbruikers op de tribune is dit per ??50 1 (oud) biertje minder.

    Wie kan mij nu het stukje “Dit betekent dus meer bier, voor minder geld.” uitleggen? Dat ene slokje maakt mij niet zoveel uit maar PEC moet geen onzin de wereld in brengen.

  13. @FCZZ, met een tap pilsje ben je altijd slecht uit,,

    3 cm schuim en evenementen pils

    met een blikje/flesje, dan krijg je dat niet 😀

Reacties zijn gesloten.