Gratis gastcolleges online marketing Windesheim

Succesvolle ondernemers en specialisten uit het bedrijfsleven geven de komende twee maanden gastcolleges over online marketing bij Windesheim. Het gaat om zeven gastcolleges die starten vanaf donderdag 29 januari. Ze zijn voor geïnteresseerden gratis toegankelijk.

Deskundige ondernemers als spreker
De focus ligt op praktijkervaringen. De sprekers zullen ondermeer tips geven hoe ondernemers en bedrijven zich zakelijk via online marketing kunnen profileren. Ondernemer Xaviera Ringeling opent de reeks gastcolleges met een lezing over ‘Het belang van goede content’. Ringeling is bekend als hoofdredacteur van diverse online platforms zoals ondernemenophakken.nl. Ook trad zij voor RTL 4 op als online media deskundige. In 2012 werd Ringeling uitgeroepen tot eChick van het jaar vanwege het succesvol inzetten van social media in haar onderneming. Deskundige ondernemers als spreker
De focus ligt op praktijkervaringen. De sprekers zullen ondermeer tips geven hoe ondernemers en bedrijven zich zakelijk via online marketing kunnen profileren. Ondernemer Xaviera Ringeling opent de reeks gastcolleges met een lezing over ‘Het belang van goede content’. Ringeling is bekend als hoofdredacteur van diverse online platforms zoals ondernemenophakken.nl. Ook trad zij voor RTL 4 op als online media deskundige. In 2012 werd Ringeling uitgeroepen tot eChick van het jaar vanwege het succesvol inzetten van social media in haar onderneming.

Van online campagnes tot email marketing
Thema´s die in de gastcolleges aan bod komen zijn: online luisteren, SEO (search engine optimization) in de praktijk, online campagnes, conversie van websites voor mobiel gebruik en email marketing.

Programma
De gastcolleges vinden op donderdag plaats van 11.30 – 12.30 uur in het auditorium in gebouw C van Windesheim in Zwolle. Het eerste college start op donderdag 29 januari. De gastcolleges zijn vrij en gratis toegankelijk. Wel is aanmelding vooraf vereist. Aanmelden kan per individuele bijeenkomst, maar ook voor de gehele reeks op www.windesheim.nl/gastcollegesonlinemarketing. Via deze link is ook het volledige programma en data te raadplegen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)