Nederlands kampioenschap schermen naar Zwolle

Zwolle – Op 7 en 8 februari komt het Nederlands kampioenschap schermen naar Zwolle. Tijdens dit toernooi zullen veteranen uit het hele land het tegen elkaar opnemen. Er wordt daarbij geschermd op alle drie de wapens: sabel, degen én floret. Het toernooi wordt georganiseerd door de KNAS, de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond, in samenwerking met de lokale schermvereniging Valiant. Ook hun trainer en Zwollenaar Martin Broodbakker zal strijden om de titel, nota bene op alle drie de wapens!

015201519557.jpg

Locatie: Hogeschool Windesheim / Calo, Sportzaal 2 + 3 , Campus 2-6, 8017 CA Zwolle. De toegang is vrij. 

Zelf schermen bij schermvereniging Valiant
SV Valiant is een kleinschalige sportvereniging met wekelijkse trainingen op dinsdag in Zwolle als op vrijdag in ’t Harde. Met enige regelmaat doen leden van Valiant mee aan regionale of (inter)nationale toernooien.
Ter promotie van de schermsport en om jeugd meer aan het bewegen te krijgen, verzorgt SV Valiant bij scholen schermlessen. Maar het is natuurlijk een sport die geschikt is voor jong en oud. Bij veel mensen is schermen niet zo bekend. Daarom kunnen geïnteresseerden een clinic volgen. Deze is uiteraard geheel gratis zodat u op die manier vrijblijvend kennis kunt maken met de schermsport. Ook bij een eventueel lidmaatschap kunt u het eerste jaar een complete uitrusting zoals wapen, masker en vest lenen.

Zorro
Als u behoefte hebt om uw ‘innerlijke Zorro’ eens los te laten, meldt u dan aan via: voorzitter@sv-valiant.nl.
Deze clinic vindt plaats op dinsdag 3 februari 2015 op het volgende adres: Beulakerwiede 2, 8033 CS Zwolle van 20:00 tot en met 22:00 uur.

Geïnteresseerde volwassenen en ouders met hun kinderen zijn altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de trainingen op dinsdagavond in Gymzaal Beulakerwiede, Beulakerwiede 2 in Zwolle of op vrijdagavond in sporthal MFC Aperloo, Stadsweg 27 in ’t Harde. Op beide locaties is de training van 18:30 tot en met 20:00 uur voor junioren en van 20:00 tot en met 22:00 uur voor senioren (ouder dan 15 jaar).

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)