Hotspot Special

Dit is een zogenaamde Hotspot Special. Een Hotspot waarmee een prijs valt te winnen. Dit keer wint degene die het juiste antwoord geeft 2 toegangskaarten voor het IJsbeeldenfestival  in Zwolle.

hotspot1801.jpg

 
Welke plaats, lokatie, in Zwolle is deze hotspot te vinden??
"Weblog Zwolle bedankt Martin van hookies-communications voor het beschikbaar stellen van de prijs!"
Voor een Hotspot Special geldt:
we willen de precieze lokatie van het object!"
en: Tot aan een beoordeling van een Admin. mag je één keer raden. 
 
jachthaven_de_hanze_holterbroekerdijk_b.jpg
 Hier!
jachthaven_de_hanze_holterbroekerdijk_c.jpg 
 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

52 gedachten over “Hotspot Special”

  1. Nou, niet direct heel makkelijk, Marleen. Veel tijd hebben we niet, maar ik ben wel goed aan het rondkijken, zoals anderen waarschijnlijk ook.

  2. prinses margriet haven is niet goed hoor. dat is wat anders dan jachthaven De Hanze waar de foto gemaakt is. De Hanze ligt een stukje verder op.

  3. Het is wel het juiste adres, daarop heb ik ook om de korte tijd dat het IJsbeeldenfestival nog open is beoordeeld dat Jacob de juiste lokatie heeft genoemd, vandaar Johanna1.

  4. Gefeliciteerd.

    Opmerking. Prinses Margriethaven ligt thv het Deltion College. Holtenbroekerdijk 42-44 – Jachthaven de Hanze is echter 1,2 km verderop. Jacob had de straatnaam goed, naam van de jachthaven dan fout, of andersom. Ik heb het nog nooit gezien 🙂

  5. wow, ik win nooit wat …. 😀
    maar eerlijk gezegd had ik de verkeerde haven dus heeft Johanna1 de kaarten verdiend….. 🙂

  6. Jazeker sportief, jacob. Mooi. Ik hoop dat Johanna1 ervan zal genieten.
    Voor onze nieuwe hotspotfotograaf (hartstikke leuk dat je dit doet, Jan van der Meulen!) een tip om het juiste en exacte adres door te geven. Het luistert nogal nauw.

  7. goh ik zie het nu pas, maar als we dan toch lullig doen wil ik ook wel graag met de eer strijken. Ik had het toch net nog even iets eerder gezegd dat het de Hanze was zie bericht 20 januari 18:16 en 18:17 uur 😛
    Dank u

  8. Nog even geduld, hou Weblog Zwolle goed in de gaten. Je weet immers maar nooit wanneer er een nieuwe Hotspot verschijnt ;):-*

Reacties zijn gesloten.