WRZV Zaalvoetbalcompetitie blijft spannend

Zwolle – Ook afgelopen week was er weer een vol programma met spannende wedstrijden en verrassende uitslagen te zien in de WRZV Zaalvoetbalcompetitie. Daar waar vorige week koploper The Green Room zijn eerste nederlaag moest lijden, zagen we deze week ook verassend puntenverlies bij hoogvliegers VT Benz, Vastgoed Dalfsen en koploper AVC in de 1e klasse.

In hoofdklasse A is “machine” Wolters Recycling nog steeds niet gaan haperen. Deze competitieronde wist de favoriet voor de titel met 6-3 te winnen van Wehkamp.nl. De nummer twee in de stand DTG blijft met een 8-5 overwinning op Stip Entertainment in het spoor van de koploper. Het gat is inmiddels wel zes punten. De nummer drie op de ranglijst  Dozend won met 5-1 van Diaspora, maar lijkt met een achterstand van dertien punten uitgeschakeld voor de titel. Een knappe 3-2 overwinning wist het team van Nico Brillen te boeken in de “kelder” van de hoofdklasse op Argos Bebemus. Ook de routiniers van Opgezwolle wisten drie punten bij te schrijven door het team van Woord & Daad met een 9-3 nederlaag huiswaarts te sturen.

VT Benz leed in de 1e klasse A dure punten verlies tegen de Belgische Keizer 1. In een spannend, maar ook fysiek duel moesten beide ploegen de punten met een 6-6 eindstand delen. Door het puntenverlies raakt VT Benz achterop in de strijdt om het kampioenschap. Kletsen en Proeven had zoals verwacht weinig moeite met “laagvlieger” SC PEC Zwolle. Er werd dan ook met 13-4 gewonnen. Keeper Erik Riemens van Exact had een prettige avond, omdat hij heel knap de nul wist te houden. Zijn team Exact won met 4-0 van VIPS. FC Knetter wist met 9-5 te winnen van Trias en blijft meestrijden voor de titel. AXIOS wist Rafiki met een 12-7 winst vrij gemakkelijk van zich af te schudden.

Vastgoed Dalfsen lijkt van slag na wederom een verrassende nederlaag. Dit keer was het goed voor de dag komend team van Blazende Veiligheid met 10-6 te sterk voor het team uit Dalfsen, wie sterk aan de competitie was gestart. Door de 2-1 winst van Bordeaux Groen op FC Hummel in een zeer spannend duel, waar de doelpunten spaarzaam waren, heeft de titelverdediger inmiddels een voorschot –met drie punten- genomen op het winnen van de 1e periode. De Belgische Keizer 2 wist het duel met Eco Groen met 5-3 winnend af te sluiten. Het dit seizoen goed presterende YBC moet de punten laten aan Panhuis na een 3-5 nederlaag. Krijtje FC wist de nare smaak van het verlies van vorige week deze keer goed weg te spoelen met een duidelijke 13-2 overwinning op Ittersum. 

De race om de 1e periode in de eerste klasse B is weer helemaal open. Runner up Le Gong wist in een spannende pot zaalvoetbal koploper AVC met 5-4 te verslaan. Beide teams staan gelijk in de stand qua punten en met nog één wedstrijd te gaan lijkt Le Gong het meest kansrijk voor de 1e periode, omdat het onderlinge resultaat als eerste telt. Iron Art blijft het goed doen deze klasse met een derde plek na een 8-4 overwinning op Campingteam 3.

Keijl Flevo Holland won met 9-7 van L&M Workwear en IJsselhallen Zwolle won ook met 5-4 van Ramenblinderen.nl. Het team van All Stars was met 6-2 te sterk voor The Black Ties.

Op maandag 26 en woensdag 28 januari starten de competitiewedstrijden als altijd om 18:30 uur en de toegang is vrij. Uitslagen, standen en programma kunt u vinden op www.wrzvzaalvoetbal.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)