PEC Zwolle verliest kansloos in Heerenveen

|   Laatste wijziging

Zwolle – PEC Zwolle heeft zaterdagavond kansloos verloren in Heerenveen. Tegen de plaatselijke SC werd de uitslag 4-0. Op een paar kansjes na kwam Zwolle er deze avond helemaal niet aan te pas. Jans: "Ik sta achter mijn ploeg. Er wordt goed getraind, hard gewerkt, maar dit was waardeloos. Gauw de bus in en wegwezen."

Al binnen tien minuten stond Zwolle op een 2-0 achterstand. Na honderdtachtig tellen kon het Friese publiek al voor de eerste keer juichen. Slagveer kon na een Zwols misverstand op doelman Warner Hahn aflopen en scoren. Thomas Lam had een mogelijkheid op de gelijkmaker, maar zijn poging strandde op de doellijn. Niet veel later kon Larsson scoren, toen hij vanaf links naar binnen kwam en uithaalde. ,,We hadden geen moment de controle", vond Brama. Vlak voor rust werd het zelfs 3-0, toen Uth een strafschop benutte na een overtreding van Jody Lukoki.

De start van de tweede helft was nog bemoedigend, toen Ryan Thomas met zijn poging van afstand de bovenkant van de lat raakte. Vervolgens waren de Friezen weer de bovenliggende partij. Er waren kansen op een hogere score, maar alleen invaller en debutant Henk Veerman wist nog te scoren. Oud-Zwollenaar Joey van den Berg raakte met zijn poging nog de buitenkant van de paal. 

Volgende week zondag wacht de IJsselderby. In het eigen stadion wordt er om 14.30 uur afgetrapt tegen Go Ahead Eagles.

Bron: peczwolle.nl 

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

40 gedachten over “PEC Zwolle verliest kansloos in Heerenveen”

  1. Ronnie.
    Hoor je bij degene die hier alleen maar hoezee roepen wanneer ze winnen. Verliezen hoort ook bij deze stand. Zie Ajax en Feijenoord.

  2. @Ronnie. Ook Feyenoord en Vitesse zijn door Heerenveen aan gort gespeeld. Hun supporters klaagden ook al over gebrek aan inzet.

    Feit is dat Heerenveen op dit moment magistraal voetbal speelt en dat iedere club (incl Ajax en PSV) kansloos van dit Heerenveen zullen verliezen.

  3. Precies Dame, sommige PEC fans zijn het contact met de realiteit verloren door de successen. Heerenveen was vanavond gewoon beter.

  4. Eerst afgeven op “successupporters” en daarna gaan schelden op de spelers omdat ze een keer niet winnen. Als je niet tegen je verlies kunt, moet je niet meedoen aan het spel. Simpel.

  5. Een echte winnaar kan nooit tegen zijn verlies, dat maakt hem sterker. Wanneer je wel tegen je verlies kunt, zul je eerder je nederlaag accepteren en de handdoek in de ring werpen.

  6. Het leek wel of de spelers echt gras niet meer gewend zijn. Iedereen (behalve Brama en Thomas 2e helft) was slecht en ja, de instelling leek ver te zoeken. Verliezen kan maar op deze manier doet wel pijn. Overigens zal de discussie over wie er straks verdient om in de spits te staan, nu wel verstommen…..

  7. Hoe dan ook : de Champions League lonkt! 😀
    Heerenveen zit nu in een flow en PEC zat er tot gisteren in.
    Even met de voetjes terug op Aarde en wachten op de terugkeer van enkele bepalende spelers.
    PEC wordt hier alleen maar sterker van.

  8. Trouwens wat een censuur hier bij Weblog Zwolle. Lijken wel communisten uit het oude USSR tijdperk. Een trieste zooi allemaal. Hebben ze een bericht van mij verwijderd waarbij de puntjes ingevuld konden worden zonder de woorden volop te schrijven. Ook hebben ze mijn IP geblokkeerd, maar dat is geen ramp, omdat ik hide IP’s gebruik.

  9. @Ronnie: kunnen reageren is een privilege, geen recht.
    Ik denk dat het meer over jou zegt dan over Weblog Zwolle. Waarom niet gewoon aardig zijn en blijven? Kost minder energie en is veel leuker. Voor ons allemaal. 🙂

  10. @Hans van Eijsden

    Leuk verhaal van je. Maar tijdens het bericht wat je plaatste wilde je mij wel even bannen gluiperd. Niet dat dat zin heeft maar toch.

  11. @Ronnie

    Schelden op de redactie kunnen we onder geen beding tolereren. Bij deze dan ook het dringende verzoek hier direct mee te stoppen.

    Zoals Hans al aangaf, reageren is geen recht.

    Redactie Weblog Zwolle

  12. @Admin

    Hans van Eijsden maakt deel uit van Weblog Zwolle, dat is dus het probleem bij jullie. Puur op en top censuur. Mijn IP bannen heeft geen zin, dus kom maar eens met een dialoog, zonder mijn IP steeds te bannen!

  13. @Admin

    Ik zou de site zelfs plat kunnen leggen, maar dat doe ik niet, omdat hier namelijk genoeg leuke mensen zijn die ook een berichtje plaatsen en dat maakt Weblog Zwolle een leuke site. Tip: Maak niet de fout om het te gaan overmoderaten, daarvoor is Weblog namelijk te goed. Zie het maar als een compliment van iemand die zich niet de mond laat snoeren door jullie.

  14. Dit was duidelijk helemaal niks van Zwolle. Heerenveen speelde wel de pannen van het dak en bepaalde de wedstrijd totaal. Laat dit een goede waarschuwing zijn voor volgende week. Ik verwacht niets anders dan een lekkere overwinning op de egeltjes!

  15. @Dame

    Op een on uitwisbare plek. En vooral een plek waarbij men zich niet op het internet laat uitwissen door bepaalde moderators, die denken dat ze alle wijsheid in pacht te hebben, ook al waardeer ik hun site. (En die weer intussen de knop IP Ban aanklikken).:P

  16. Hou es op met je IP-gezeur, Ronnie. We weten nu wel dat je de beste techneut van de wereld bent. Kunnen we het nu weer over voetbal hebben?

  17. Ach Ronnie, je kunt de strijd aangaan, maar het is eenvoudiger om een paar simpele regels (zie Netiquette) in acht te nemen. Meestal is je ban snel opgeheven wanneer je via de mail je excuses maakt en belooft je aan de fatsoensregels te houden. Dat is uiteindelijk ook voor jezelf plezieriger dan via WLZ een internetgevecht aan te gaan.:)

  18. @Dame

    Jij als medewerker van Weblog Zwolle moet toch weten, dat wanneer iemand iets zegt op dit open forum in de vorm van een reactie of het nu direct past in jullie straatje of niet, dat hij of zij eerst een waarschuwing moet gaan krijgen i.p.v. dat je iemand direct zijn of haar mond snoert in de vorm van een Ban? Dat is namelijk pas censuur en niet anders.

  19. Ronnie, WLZ draait op vrijwilligers die er daarnaast vaak nog een baan bij hebben. Het is voor hen prettig wanneer degenen die hier posten, enkele fatsoensregels in acht nemen. Okay, je hebt geen waarschuwing gehad, maar is dat voldoende reden om door te gaan met klagen en zeuren. Wees een vent, stuur een mail zoals ik eerder zei, zodat je weer gewoon op de inhoud kunt reageren. Maar je moet het zelf maar weten.

    Onderstaande linkjes kun je linksboven ook vinden.

    En nee, ik heb teveel andere zaken aan mijn hoofd om te gaan modereren bij WLZ.

    https://www.weblogzwolle.nl/content/view/1240/36/
    http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Nettiquette

Reacties zijn gesloten.