Wie heeft de mooiste koe?

Door Redactie

Zwolle – Op 15 februari vindt de 16e editie van de Wintershow Zwolle plaats. Deze tweejaarlijkse Wintershow is de grootste regionale koeienkeuring in Nederland en wordt georganiseerd door de gezamenlijke veeteeltstudieclubs uit Overijssel, Noord-Gelderland en Roodbont-Overijssel en Noord-Nederland.

koe.jpg

Veel deelnemers en bezoekers zijn agrarisch ondernemer met veel passie voor hun vee. Met liefhebberij en trots tonen zij hun koeien aan belangstellenden en collega’s. Naast de individuele competitie tussen de inzenders om de titel ‘mooiste koe van Oost-Nederland’ voor zowel rood- al zwartbont, is er een sportieve onderlinge wedstrijd met diergroepen per veeteeltstudieclub. De veehouders zijn momenteel al druk bezig met de voorbereidingen om te zorgen dat hun trots van de stal ook in Zwolle straks goed gepresenteerd kan worden. 

Daarnaast is er de gehele dag een vakbeurs met ruim twintig standhouders van agrarische toeleveranciers, adviesbedrijven en agrarische bouwbedrijven. De Wintershow is ook zeker een leuk uitje. De gemoedelijke sfeer en de glanzende koeien maken het tot een fantastische show met een landelijke sfeer. De Wintershow vindt plaats op 15 februari in de IJsselhallen en is gratis toegankelijk. Het evenement is open van 9.30 tot 15.30 uur. Meer informatie is te vinden www.wintershow.nl.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)