Kinderworkshops in de voorjaarsvakantie

Door Redactie

Zwolle – In de voorjaarsvakantie organiseert Stedelijk Museum Zwolle meerdere kinderworkshops en activiteiten. Op dinsdag 21 februari is de workshop ‘Archeoloog van de toekomst’.

scherven-stedelijk-zwolle-640.jpg

Op donderdag 23 februari gaan de kinderen aan de slag met ‘kunstige knopen’ onder begeleiding van Handwerkcafé Zwolle en op zondag 26 februari organiseert het museum de workshop ‘Machine landschap tekenen’. Deze laatste workshop wordt gegeven door kunstenares Veronique Schrama en sluit aan bij haar monumentale houtskooltekeningen, die op dat moment ook in het museum te zien zijn. Alle workshops starten om 14.00 uur. De workshops op 21 en 23 februari zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. De workshop van Veronique Schrama is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Ook ouders en grootouders kunnen hier aan meedoen! 

De kosten voor deelname bedragen € 5,- voor de handwerkworkshop en € 7,50 voor de andere workshops. Deze prijzen zijn inclusief museumentree en materiaal. Opgave vooraf is noodzakelijk via info@stedelijkmuseumzwolle.nl of (038) 421 46 50. Kijk voor meer specifieke informatie over de workshops op www.stedelijkmuseumzwolle.nl

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)