Politie zoekt getuigen poging straatroof

Door Redactie

Zwolle – Op zaterdagvond om circa 21:30 uur werd een man op de Oldeneelallee aangesproken door twee mannen die om geld vroegen.

Toen de man aangaf, dat hij geen geld bij zich had, kreeg hij een klap op het hoofd waarna beide daders wegrenden in de richting van de parkeergarage winkelcentrum Zuid over de Oldeneelallee in de richting van de Patriottenlaan. De politie heeft de omgeving afgezocht maar de beide personen niet meer aangetroffen. Beide mannen hadden een blanke huidskleur, droegen donkere kleding en hadden een capuchon op. Beiden waren 18 a 19 jaar oud. Ze droegen donkere schoenen en spraken Nederlands. De politie zoekt getuigen van deze straatroof. Heeft u rondom het genoemde tijdstip iets gezien? Vul dan het meldformulier in of neem contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

3 gedachten over “Politie zoekt getuigen poging straatroof”

  1. ja stelletje asociale blanke zweden het zijn altijd dezelfden die de boel verstieren of zijn het binnenlanders hahahaahhaha grapje hoor

Reacties zijn gesloten.