Nieuwe koplopers in WRZV competitie

Door Redactie

Zwolle – HubTo heeft de koppositie in de 1e klasse A overgenomen van de Blije Kornuiten na een nipte 4-3 zege op subtopper zvv Present. Ook KPS Steigerbouw wist te profiteren na een misstap en puntverlies van koploper FC Banlieu. De Steigerbouwers zegevierde met 6-3 in leuk en sportief duel tegen Grandesco.

In de hoofdklasse B blijft Vastgoed Dalfsen goed presteren. De koploper versloeg in een aantrekkelijk duel Bordeaux Groen met 7-3. FC Hummel bleef in het spoor en boekte een 7-2 zege op Neptunes’12. Krijtje FC leed gevoelig puntverlies door gelijk te spelen tegen de Belgische Keizer 2. AVC steeg een plaats door een 7-3 zege te boeken op Europanel. YBC verloor een belangrijk duel om lijfsbehoud in de hoogste klasse. The Green Room was met 6-3 te sterk. Bafana Bafana blijft goed meedoen in de hoofdklasse A. De promovendus won ruim met 11-5 van Dozend. VT Benz mocht tijdelijk de koppositie overnemen van Bola-Lah! Het team uit Kampen won met 11-4 van Kletsen en Proeven. Diaspora en Stip Entertainment deelden de punten met 3-3.

Schildersbedrijf Middendorp was de verrassing van de week. De ‘laagvlieger’ in de 2e klasse won in een aantrekkelijk duel van koploper Old Stars United. Ook in deze competitie is de spanning te snijden na het verlies van Old Stars. Er zijn nu meerdere team die ‘azen’ op de titel en promotie naar de 1e klasse. Zo won Asero Futsal met 10-0 van TGL Football en komen Marrakech en Bola-Lah! Satu later nog in actie. De Bever Boys wisten met 7-5 te winnen van Bluefinger Wolves en middenmoters FC Blikkie en HANZ deelden de punten. Verder won L&M Workwear vrij gemakkelijk met 8-1 van FC Pitt in de 1e klasse C. Pandje 2.0 was te sterk met 4-2 voor de Thrillseekers en Innofeet verloor heel verrassend met 3-4 van zvt Edon. De volgende competitieronde is op maandag 20 maart en woensdag 22 maart. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen. Op vrijdagavond 17 maart en 24 maart as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Lambert Lim Duan, Tom IJzerman en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur en je dient uiterlijk 17.45 uur aanwezig te zijn. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar welkom. Op maandag 27 maart speelt WRZV Zwolle 1 de thuiswedstrijd in de WRZV hallen tegen zvv Dynamo uit Lelystad. Deze wedstrijd staat op het programma in de KNVB hoofdklasse G en begint om 19.45 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)