Open dag Isala in teken van beweging

|   Laatste wijziging

Foto: Peter Denekamp

Zwolle – Isala was blij met de grote belangstelling voor de open dag op zaterdag 18 maart 2017. Het thema van de open dag, waarvoor alle kaarten waren uitgegeven, was beweging. Er werden aan de bezoekers nieuwe ontwikkelingen getoond. Je kon ook zelf in beweging komen.

open_dag_isala_1.jpg

Op de route door het ziekenhuis was er informatie over virtuele zorg, je kwam langs couveuses en er stond een ambulance op het plein voor het ziekenhuis. Aan een ambulance verpleegkundige kon je allerlei vragen stellen. De werking van een operatierobot werd uitgelegd. Een operatierobot wordt onder andere gebruikt bij de hartchirurgie. Als je een digitale stappenteller op je telefoon had staan, kon je vaststellen dat de route door het ziekenhuis heel wat stappen telde.

open_dag_isala_2.jpg

open_dag_isala_4.jpg

open_dag_isala_5.jpg

Medewerkers van PEC Zwolle waren aanwezig en lieten de bezoekers kennis maken met ‘Walking Footbal’. Bij deze vorm van voetbal mogen de spelers niet rennen, maar moeten wandelen. Een ideale sport voor ouderen. Kinderen mochten vandaag Harry, facilitair medewerker van het ziekenhuis helpen met het passen van uniformen. Een van de taken van Harry is om ervoor te zorgen dat het personeel iedere dag een schoon uniform aan kan. In de poppenpoli maakten poppendokters je pop of beer weer beter. Goede voeding is belangrijk bij het herstel van de patiënten. De bezoekers konden eiwit verrijkte snacks proeven.

open_dag_isala_6.jpg

open_dag_isala_7.jpg

open_dag_isala_8.jpg

open_dag_isala_9.jpg

open_dag_isala_11.jpg

open_dag_isala_12.jpg

open_dag_isala_13.jpg

open_dag_isala_14.jpg

open_dag_isala_15.jpg

open_dag_isala_16.jpg

open_dag_isala_17.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)