Taxi botst tegen boom

Door Redactie

Zwolle – Vrijdag aan het einde van de middag heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Bisschop Willebrandlaan. 

img_2383.jpg

Door nog onbekende oorzaak botste een taxi tegen een boom. Zowel de bestuurder van de taxi als de op leeftijd zijnde passagier zijn door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

img_2393.jpg
img_2383.jpg
img_2390.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

44 gedachten over “Taxi botst tegen boom”

  1. Beetje ongepast dit. Straks had die man een hartaanval of hersenbloeding en leest de familie dit. Sterkte voor alle betrokkenen.

  2. Helemaal eens met observer en Rutgers.
    Wat een humorloze en ongepaste reacties weer.
    Ik heb overigens nog nooit een taxi hard zien scheuren.

  3. Ff voor de onwetende mensen met hun rare uitspraken het ging hier over een wmo rit dus heeft niks met de meter temaken als je er niks van weet wat er gebeurd is hou die inzin uitspraken dan voor je sterkte voor de families

  4. Het blijft natuurlijk een raar verhaal als je taxi er zo uit gaat zien met een wmo ritje op een rechte weg waar 50 is toegestaan.

  5. Ik denk dat t niks met snelheid heeft te maken ,eerder even met een seconde van zijn afgeleid ..maar idd we waren er niet bij ..dus veel sterkte voor iedereen zag er niet fijn uit ..

  6. Ik weet wat er gebeurd is. De taxi reed niet te hard. Veel reacties die ik hier lees gaan helemaal nergens over. Gewoon maar iets gaan roepen. Beetje jammer.

  7. De Cock, op 9 april 2017 9:13
    Paul Bakker
    Volgens mij doe jij nou precies het zelfde.

    Nee De Cock, ik ken de bestuurder en weet precies wat er is gebeurd.
    En wat betreft ja -Tja, daar ga ik maar helemaal niet meer op reageren.

  8. Bericht door Paul Bakker, op 8 april 2017 22:27
    Ik weet wat er gebeurd is. De taxi reed niet te hard. Veel reacties die ik hier lees gaan helemaal nergens over. Gewoon maar iets gaan roepen. Beetje jammer.

    Beetje jammer inderdaad! Je weet wat er gebeurd is en in plaats van verdere suggestieve reacties te voorkomen door gewoon even toe te lichten wat er dan wél gebeurd is ga je gewoon wat meer onduidelijkheid zaaien en olie op het vuur gooien.
    Ik denk dat je ook maar gewoon wat roept. Beetje jammer!

  9. ik ken de bestuurder en weet precies wat er is gebeurd.

    Licht het even toe dan, dan zijn we gelijk klaar met alle discussies.

  10. Dat zou toch te gemakkelijk zijn, Mike70.

    Nee, het is veel interessanter om te roepen, dat je het exacte verhaal kent, iedereen het fout heeft en je lekker niet gaat vertellen hoe het zit. Maar wel dat iedereen er over op moet houden!

  11. De taxichauffeur in kwestie heeft inderdaad een black-out gehad achter het stuur. had niks met snelheid te maken.

    Dat lijkt mij voldoende info over de situatie voor dit topic

  12. Die blackout zal wel na de klap zijn geweest, het lijkt mij meer dat hij dacht dat het 2 rijstroken zouden zijn. Maar toch niet. Als je de plek kent en de schade ziet, kan het bijna niet anders.

  13. Wat Bas-j zegt is correct.

    Bernard, Mike70 en Plantje en nog wat anderen denken dat zij recht hebben op het verhaal. De bestuurder en passagier hebben beiden hun recht op privacy en dat heb ik voor ogen als ik zeg dat ik het verhaal ken maar hier niet ga etaleren. Het is al erg genoeg voor ze dat het gebeurd is. Er heeft zich een medische complicatie voor gedaan. Punt.

  14. Paul. .ik ben het voor 99% met je eens. Het ene procent zit m in het feit dat je meldt het verhaal te kennen waarmee je de nieuwsgierigheid van de doorsnee reageerder voedt.

    De privacy dient inderdaad gerespecteerd te worden en voor dat ene procent heb je eigenlijk ook geen schuld.

  15. Is dit nu de zorgzame samenleving? Ik lees weinig zorg om de slachtoffers, maar veel aannames en dwingende nieuwsgierigheid naar de exacte toedracht. Stel je eens voor dat jij achter het stuur had gezeten en nu in het ziekenhuis ligt. Hoe zou je dan je eigen bovenstaande reactie ervaren? Vast niet warm en meelevend.

  16. Er zijn meer mensen die de neergang van de kwaliteit van de reacties en het toenemende getroll ervaren hebben op wlz en daarom afhaken. De betreurenswaardige realiteit , helaas!

  17. Bericht door bas-j, op 10 april 2017 12:12
    De taxichauffeur in kwestie heeft inderdaad een black-out gehad achter het stuur. had niks met snelheid te maken.

    Dat is ’t

  18. En niemand van jullie heeft nu zoiets van; “oh shit, we zitten er helemaal naast maar zetten dat hier direct even recht”! Typerend! Zegt erg veel over jullie. Bij de volgende gelegenheid zal het vast niet anders zijn. WLZ is echt achteruit gegaan. Stelletje lowlives!

  19. Voor 200% eens met Joppuh en Zwollenaarisffback. Beschamend zoals het er hier tegenwoordig aan toe gaat, bij gebrek aan fatsoenlijke moderatie door de vrijwilligers van Weblogzwolle. Daar zullen valide redenen voor zijn, maar wat eens een mooi Weblog was is inmiddels een paradijs voor trollen geworden.

Reacties zijn gesloten.