Het weer: Afwisselend zon en wolken

Het weer: Afwisselend zon en wolken

Zwolle – Maandag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. Er is kans op wat buien, mogelijk met een klap onweer. De temperatuur komt uit op een graad of 19 maximaal

Dinsdag blijft de temperatuur wat lager steken dan normaal voor de tijd van het jaar. Er kunnen buien vallen, maar ook de zon laat zich zien. Het wordt maximaal 17 graden bij een matige noordenwind.

Het weer: Meest bewolkt met kans op lichte neerslag

Het weer: Meest bewolkt met kans op lichte neerslag

Zwolle – Zondag is het meest bewolkt met af en toe wat zon. Mogelijk valt er wat lichte regen. In de avond wordt de kans op regen groter. Het wordt maximaal 21 graden bij een matige zuidwestenwind.

Maandag wisselen zon en stapelwolken elkaar af. Tot aan de avond lijkt het droog te blijven, daarna ontstaat er een reële kans op een bui. Het wordt maximaal 18 graden.

Het weer: Afwisselend wolken en zon, en minder warm

Het weer: Afwisselend wolken en zon, en minder warm

Zwolle – Zaterdag start met overtrekkende wolkenvelden. In de middag wisselen stapelwolken en zon elkaar af. Bij een zwakke noordwestenwind wordt het zo'n 18 graden.

Zondag overheersen wolkenvelden en bestaat er een kleine kans op een bui. Af en toe kan de zon door breken. 's Avonds gaat het regenen. Het wordt bij een matige zuidwestenwind maximaal 18 graden.

Het weer: Een zonnige dag

Het weer: Een zonnige dag

Zwolle – Vrijdag schijnt de zon al vroeg en het blijft de hele dag zonnig. De temperatuur loopt op tot 22 graden. In de middag kunnen enkele stapelwolken ontstaan. Ook tijdens de avond blijft het droog.

Zaterdag is het weer prima lenteweer. De maximumtemperatuur is iets lager dan voorgaande dagen, zo'n 19 graden.

Het weer: Wederom zon, kans op een lichte bui

Het weer: Wederom zon, kans op een lichte bui

Zwolle – Donderdag begint met het zonnetje. Ondanks wat sluierbewolking zal de zon de temperatuur snel op laten lopen tot een graad of 18. In de middag zal de bewolking wat dikker worden en kan er een lichte bui ontstaan. De avond verloopt rustig met 15 graden prima op temperatuur.

Vrijdag is er kans op een lokale bui. Met een (noord)westenwind zal het rond de 20 graden worden.

Het weer: In de loop van de dag zonneschijn

Het weer: In de loop van de dag zonneschijn

Zwolle – Woensdag start bewolkt, waarna in de middag de zon wat kan gaan schijnen. Wanneer de zon schijnt kan het opwarmen tot een graad of 20, terwijl de maximum temperatuur op 15 graden zal blijven steken wanneer het bewolkt is. In de avond klaart het meer op.

Donderdag wisselen zon en bewolking elkaar af. Bij een maximaal matige westenwind wordt het zo'n 21 graden.

Het weer: Meest bewolkt met kans op een bui

Het weer: Meest bewolkt met kans op een bui

Zwolle – Dinsdag is het meest bewolkt met in de middag kans op wat zon. Mogelijk valt er een bui. Het wordt zo'n 18 graden maximaal bij een matige noordwestenwind.

Ook woensdag heeft bewolking de overhand. In de middag zal de zon wat vaker te zien zijn. Bij een matige noordwestenwind wordt het zo'n 18 graden.

Het weer: Eerst zon, later kans op (onweers)bui

Het weer: Eerst zon, later kans op (onweers)bui

Zwolle – Maandag is het na een wat grauwe/mistige start aardig zonnig. In de middag ontstaat kans op regen, mogelijk gepaard met onweer. Hierbij kan weer flink wat regen vallen. In de avond wordt het geleidelijk aan weer helemaal droog. Het wordt maximaal 21 graden bij een maximaal matige noordwestenwind.

Dinsdag is het meest bewolkt met in de loop van de dag meer ruimte voor de zon. Wel kunnen er buien vallen. Het wordt maximaal 18 graden bij een matige noordwestenwind.

Het weer: Meest bewolkt met 's middags meer zon maar ook kans op onweer

Het weer: Meest bewolkt met 's middags meer zon maar ook kans op onweer

Zwolle – Zondag start meest bewolkt met kans op een spatje regen. In de loop van de dag ontstaat er meer kans op zon en maken de wolkenvelden plaats voor stapelwolken. Bij een zwakke noordenwind wordt het zo'n 20 graden maximaal. Mogelijk ontstaat er een onweersbui.

Maandag is het meest bewolkt. Het kan af en toe licht regenen. Tussendoor kan de zon schijnen. Het wordt maximaal 20 graden.

Het weer: Afwisselend zon en wolken met kans op een bui

Het weer: Afwisselend zon en wolken met kans op een bui

Zwolle – Zaterdag wisselen zon en wolken elkaar af, waarbij de meeste ruimte voor zon in de ochtend zal zijn. In de middag kan er een bui vallen. Het wordt zo'n 20 graden bij een matige wind.

Ook zondag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. De temperatuur komt uit op een graad of 21 graden. Mogelijk valt er een bui. Er waait een matige noordwestenwind.

Het weer; Afwisselend wolken en zon

Het weer; Afwisselend wolken en zon

Zwolle – Vrijdag is het meest bewolkt met kans op wat regen. In de loop van de dag ontstaat er meer ruimte voor de zon. Het wordt maximaal 16 graden bij een matige oostenwind.

Zaterdag start met zon. Gedurende de dag ontstaan stapelwolken waar een bui uit kan vallen. Mogelijk gaat zo'n bui gepaard met een klap onweer. Het wordt zo'n 20 graden.

Het weer: Eerst zonnig, later meer bewolking

Het weer: Eerst zonnig, later meer bewolking

Zwolle – Donderdag start nog flink zonnig, maar in de loop van de dag zal de bewolking gaan toenemen. Mogelijk valt er aan het eind van de middag en/of in de avond wat lichte regen. Het wordt maximaal 14 à 15 graden.

Vrijdag is het verloop van de dag precies omgekeerd als dat van donderdag. De dag start met bewolking en in de loop van de dag wint de zon meer terrein. We bestaat er kans op een lokale bui. Het wordt maximaal 18 graden bij een matige oostenwind.