Hersens actief houden tijdens Studiekring in Stadkamer Zwolle - Foto: Stadkamer
Foto: Stadkamer

Hersens actief houden tijdens Studiekring in Stadkamer Zwolle

Zwolle – Nieuwe mensen ontmoeten, geestelijk actief blijven en nieuwe dingen leren. Dit vat een Studiekring goed samen. Bij een Studiekring kom je eens in de twee weken samen met tien tot vijftien andere senioren om verschillende onderwerpen en actualiteiten te bespreken.

Tijdens Studiekring in Stadkamer Zwolle worden zelfgekozen onderwerpen en eigen ervaringen besproken. Vaak hebben de onderwerpen die men met een ander wil delen betrekking op actualiteiten, hobby’s of kennis. Zo blijft iedereen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen.

Studiekring is voor iedereen die samen nieuwe dingen wil ontdekken en bereid is zich daarin te verdiepen. Het doel van Studiekring is op de hoogte blijven van maatschappelijke ontwikkelingen. Alle senioren, ook mensen met een fysieke beperking, zijn welkom.

Studiekringen zijn leuk omdat je andere mensen ontmoet en omdat de onderwerpen door de deelnemers zelf gekozen worden. Tijdens de Studiekring doet iedereen nieuwe kennis op en worden er nieuwe dingen ontdekt. In een gemoedelijke sfeer ontmoet je leeftijdgenoten en ontplooit men zijn of haar talenten.

Studiekringen vinden tweewekelijks plaats: in Stadkamer Centrum op woensdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur en in Zwolle-Zuid op de vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur. Senioren kunnen zich opgeven voor de bijeenkomsten via https://stadkamer.nl/studiekring-50 of aan de balie. De basiskosten voor een Studiekring bij Stadkamer zijn 30 euro per seizoen.

Artikel delen: