Landstede Hammers bindt McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle als nieuwe Partner van de Toekomst - Foto: Landstede Hammers
Foto: Landstede Hammers

Landstede Hammers bindt McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle als nieuwe Partner van de Toekomst

Zwolle – McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle is ingestapt als Partner van de Toekomst van Landstede Hammers. De club is inmiddels begonnen met de Hammers in Town Tour, waar ook McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle onderdeel van is.

Landstede Hammers gaat met de Partners van de Toekomst, zes in totaal, de basketbalsport naar de mensen in en om Zwolle brengen. De club verwacht daarmee de populariteit van de sport te vergroten, zoals ook staat omschreven in het driejarenplan ‘Een podium voor iedereen’. Daarnaast wordt er ingezet op maatschappelijke thema’s als gezondheid, vitaliteit en bewegingsarmoede en is er nadrukkelijk aandacht voor de ontwikkeling van talent.

“Bij McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle zijn wij dagelijks bezig met ontwikkeling en groei van talent en business. Zowel door het bieden van de juiste trainingen aan onze medewerkers om door te groeien, als het investeren in onze restaurants om hét nummer 1 familierestaurant te blijven. Als Partner van de Toekomst van de Hammers zijn wij een driejarenplan aangegaan wat hierop gebaseerd is; samen groeien, samen ontwikkelen en samen waardevolle doelen bereiken. Het is uniek wanneer je krachten op deze manier kunt bundelen om aan talent te bouwen”, laat Sjoerd-Jan Feenstra, eigenaar van de restaurants, weten.

Landstede Hammers is blij dat ook McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle zich heeft verbonden als Partner van de Toekomst. Voorzitter Gerrard Vinke: “De eerste twee edities van de Hammers in Town Tour hebben de waarde van het project al aangetoond. Het is prachtig dat ook McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle ontwikkeling van talent hoog in het vaandel heeft staan. Die ambitie past perfect bij Landstede Hammers en de Hammers in Town Tour in het bijzonder.”

Artikel delen:
Reactie 1
  1. The Hammers doen met deze sponsor geen gooi naar de gezonde Gouden Sport Kantine. Die prijs zal wel weer naar vv Berkum gaan.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.