Zwolse Artiesten Parade op ijsbaan Stadshagen

Zwolle – Alfred Guikema (eigenaar ijsbaan Stadhagen) en PBN Music & Events presenteren op zondag 4 januari 2009 een fantastische slotavond van de ijsbaan in Stadshagen met diverse Zwolse artiesten.

Van 19.00-22.00 uur zal er nonstop live muziek zijn van o.a Henri van Velzen, Raymond Smit, Zangeres Manon, Danny Heden, Reinier Vegter en natuurlijk Harm Wolters die ook de presentatie in handen heeft. Deze Zwolse Artiesten Parade wordt u aangeboden door Alfred Guikema –planXXL eigenaar van de ijsbaan i.s.m PBN Music & Events.

De Zwolse Artiesten Parade belooft een groot spektakel te worden, met naast gevestigde namen als Harm Wolters en Henri van Velzen maar ook aanstormende talenten als zangeres Manon en Danny Heden. Harm Wolters verwacht dan ook een volle tent. “Het is de gezelligheid, de saamhorigheid. Daar moet je gewoon bij zijn en hopelijk doet Zwolle dat massaal.”

De Schaatsbaan in Stadshagen is zeer uniek en heeft de afgelopen weken bewezen hoe populair het schaatsen wel niet is in Zwolle, Duizenden Zwollenaren groot en klein beleefden veel plezier aan deze unieke schaatsbaan. Dat zal zeker een vervolg krijgen, Daarom wordt er feestelijk en muzikaal afgesloten in deze laatste week om te schaatsen in Stadshagen.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Nou jullie hebben ook geen smaak van muziek.Ik ga er zeer zeker even kijken en ik kom speciaal voor Danny Heden het is echt een topper.En talent heeft ie ook zeer zeker wel.


  ⚠️ Meld

 2. gelukkig dat smaken verschillen.. hij valt volgens mij in de meeste in de verkeerde smaak.. maar boeiend.. wel weer leuk dat zoiets word gedaan in stadshaguhhhh


  ⚠️ Meld

 3. danny heden!!!!!!!!!!!!!
  yes, yes, yes ik ben op de foto geweest met danny heden!! het was superrrrr daar en heb lekker geschaatst 🙂 gr. claudje


  ⚠️ Meld

 4. schaatsen
  hey iedereen! ik ben gister effe naar stadshagen geweest was vet gezellig 😀 en ben nog op de kiek geweest met harm en danny! da,s trouwens een lekker ding was echt super daaro nou jah ik ga want moet weer na school bah :'( nou laterssssss………….


  ⚠️ Meld

 5. trouwens evert! ben je jaloers ofzo >:( en het leukste van alles is ik weet wie je bent met je stadshaguhhhh.. je kunt het gewoon niet hebben nou hij is een superkanjer en een toptalent, iets wat jij nooit zult worden ;D dus als je de volgende x iets schrijft zet dan je naam erbij kansloos figuurtje hahaha gr. michelle.


  ⚠️ Meld

Reageer