Eerste Nieuwjaarsduik in de Wijde Aa

Zwolle – Op Nieuwsjaarsdag 1 januari zal er in de Aa-landen een nieuwe traditie ontstaan. Om 12.00 uur zal er dan namelijk dit jaar voor de eerste keer een nieuwjaarsduik georganiseerd worden.

Onder het motto van “Yes, we can! U ook?” zal de Wijde Aa kennis maken met de echte die-hards die onverschrokken te water zullen gaan. (Indien nodig zal er een wak geslagen worden in het ondiepe water). Inschrijven is niet nodig, de dapperen zijn zonder meer welkom. De locatie is de Helderlichtsteeg achter de boerderij van de voormalige dierenartsenpraktijk. Het initiatief dat ontplooid is door een paar buurtbewoners wordt, zo hopen de initiatiefnemers, een echte Aa-landen traditie.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Eerste Nieuwjaarsduik in de Wijde Aa”

  1. het is geen publiek geheim dat jaren lang het riool van deze wijk in de wijde AA uit mondde. ik vraag mij dan ook af waarom dit onhygienisch staaltje van nieuwjaarsvreugde wordt georganiseerd!!

  2. rioolratten
    Erg orgineel idee. Wat schijt het nou dat het riool erin uitmondde. Tenslotte zijn we allemaal rioolratten. inclusief de Pp reactie.

  3. Yes we can
    Nou degene die dit heeft bedacht vinden we gewoon bere sterk. Kom maar es op zo’n leuk en origineel idee, zodat je niet helemaal naar dat klo…scheveningen hoef te sjeezen. 8) 8)
    Dus hup voor de anrijperdiep meiden!!!!!!!!!!!!!!!
    Dikke kus en bevries niet daar

Reacties zijn gesloten.