Diverse spelers blijven VV Berkum trouw

Zwolle – Promovendus voetbalvereniging Berkum doet het dit seizoen goed in de Hoofdklasse C. Een verdienstelijke achtste positie op de ranglijst tot gevolg. Het puntenaantal en het vertoonde spel geven de Berkumer burger moed voor de tweede competitiehelft.


Chris en Marc van der Meulen

Nog meer moed mag geput worden uit het feit dat er veel goed nieuws te melden is op het spelersfront. Edmund Mijnheer, Randy van der Weide, Martin de Roo, Jean Paul Ndizeye en Chris en Marc van der Meulen hebben de clubleiding laten weten tenminste nog twee seizoenen op De Vegtlust te spelen. Gezien de sluimerende belangstelling van andere clubs ervaart Berkum deze toezeggingen als een bevestiging van de ingeslagen koers op weg naar een stabiel Hoofdklasserschap.

Chris van der Meulen speelt, afgezien van een klein uitstapje naar de jeugdopleiding van FC Zwolle, al zo’n twintig jaar bij en voor Berkum. “Je kan daarom niet anders zeggen dat het echt míjn club is. En het is een ontzettend fijne en warme club, een echte familieclub.” Zijn toezegging te blijven is natuurlijk niet louter gebaseerd op dergelijke sentimenten. Ook sportief ziet de oudste Van der Meulen volop mogelijkheden. “Deze selectie heeft veel potentie. We worden elke week een stapje beter, zowel als team als individueel. Daar wil ik graag deel van uit blijven maken.”

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Belangrijke spelers zijn dit. Dit is een enorm goede zaak. Hiermee is top amateurvoetbal de komend jaren bij Berkum ook weer een feit.

  Berkum is de aanval op Be Quick’28 geopend.


  ⚠️ Meld

 2. Pfff, van de meulen moet eens op de zaterdagmiddag vechtlust binnenwandelen. daar is van warm familiegevoel weinig te merken. priemende blikken die je zo de deur weer uitjagen.


  ⚠️ Meld

 3. Uitstekende zaalvoetballer in elk geval die Marc. Die rechter tenminste :'( Grappig dat ze niet écht op elkaar lijken. Grote klasse dat deze échter Berkummers (toch Jur?) of “semi-echt” of “net-niet echt” of “écht met te weinig buis-gedrag” bij Berkum blijven. Succes!

  Waar is verdorie Jan Vos gebleven eigenlijk 😮 Doe anders maar terug. Bedoel, wij hebben van Pietje ook een topper gemaakt 😉


  ⚠️ Meld

 4. Het is te hopen dat die Meintjes bij Berkum blijft.Hij is nog altijd van onschatbare waarde voor de ploeg en club -zowel binnen als buiten het veld-

  HAPPY NEWYEAR


  ⚠️ Meld

Reageer