Dick Schreuder nieuwe trainer PEC Zwolle

Dick Schreuder nieuwe trainer PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft Dick Schreuder aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 50-jarige Schreuder komt per direct over van Vitesse, waar hij sinds deze zomer als assistent-trainer actief was. In Zwolle tekent hij een contract voor de duur van anderhalf seizoen.

Voor zijn tijd in Arnhem was Schreuder als assistent-trainer verbonden aan Bundesliga-ploeg TSG Hoffenheim en Philadelphia Union in de Verenigde Staten. In een verder verleden stond Schreuder als middenvelder zelf binnen de lijnen bij onder meer Sparta Rotterdam, FC Groningen en RKC Waalwijk.

Dick Schreuder over zijn aanstelling: ,,PEC Zwolle is een hele mooie club met een goede visie die bij mij past en ik ben dan ook erg blij met deze kans. Natuurlijk zit de club sportief in zwaar weer, maar ik kan niet wachten om van start te gaan. Daarbij gaan we met z’n allen voor één doel: PEC Zwolle in de Eredivisie houden!”

Mike Willems, technisch manager PEC Zwolle: ,,Met Dick hebben we een trainer aangetrokken die perfect in ons profiel past. Hij heeft een innovatieve voetbalvisie, drive en persoonlijkheid. Het doet mij daarbij goed dat het zo snel gelukt is met Dick rond te komen, zodat hij vanaf vrijdag meteen voor de groep kan staan.”

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Echt een zeer goede keus, die Willems heeft al een boel goeds gedaan voor PEC. Dat mag best wel eens gezegd worden over deze fantastische manager.


  ⚠️ Meld

 2. Daar sluit ik mij bij aan een betere trainer kunnen ze niet krijgen.
  Nu nog even de Gunst terug halen en de cirkel is weer rond .
  Hulde aan Willems


  ⚠️ Meld

 3. Het is een meesterzet van de leiding van PEC , maar die kun je ook wel om een boodschap sturen. Kijk maar eens naar die selectie die ze hebben samengesteld, daar zou menig eredivisie club jaloers op zijn.


  ⚠️ Meld

 4. Je ziet dat er zeker potentie in deze selectie zit.
  De hand van de nieuwe trainer is niet al zichtbaar tegen 010.Knap en dat in zo’n korte tijd.
  Hulde aan Willems en consorten.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.