Carbid schieten in Zwolle

Zwolle – Op diverse plaatsen in Zwolle werd er vandaag carbid afgeschoten, op diverse manieren. Met een voetbal, maar ook met een vuilniszak was populair. WeblogZwolle is gaan kijken aan de Palestrinalaan, hoek Belinilaan. En de fotograaf mocht het zelf ook even proberen.

 


Artikel delen:
Reacties 17
 1. in hoogst eigen persoon en enkele aanpalende buurlui hebben wij er in berkum een eind aangemaakt. de buitenproportionele knallen van het carbid was niet meer draaglijk voor onze oren. gelukkig begreep de jeugd dit en stond open voor onze argumenten. tussen elf en twaalf nog een knaluurtje en dan finito.


  ⚠️ Meld

 2. ok irma ik hoop dat je mij geen zielepoot noemt. wat ik vind dat zeuren over het lawaai pas zielig is. HET IS 1 X PER JAAR!!!!!!!!!!!!!


  ⚠️ Meld

 3. triest figuur
  wat ben jij een zielig mannetje PP, mag de jeugd een keer lol hebben, heb je er altijd van die trieste lui zoals jou bij die zich 1 dag in het jaar niet een keer kunnen schikken.

  -editted-


  ⚠️ Meld

 4. geschreven door Pp, op 31 december 2008 om 18:12

  in hoogst eigen persoon en enkele aanpalende buurlui hebben wij er in berkum een eind aangemaakt. de buitenproportionele knallen van het carbid was niet meer draaglijk voor onze oren. gelukkig begreep de jeugd dit en stond open voor onze argumenten. tussen elf en twaalf nog een knaluurtje en dan finito.

  Beste initiatief van 2008 naar mijn idee was het initiatief om samen te klagen over klagers. (Ik meen, dat Edwin er mee begonnen was.)
  Pp, meen je dit nou serieus? Kun je echt iemand anders geen pleziertje gunnen? Op een aangewezen terrein….niemand heeft er echt last van toch?


  ⚠️ Meld

 5. Niet om het één of ander (ik vind het carbid-schieten ook leuk) maar dan heb je nog nooit naast een goede carbidschieter gestaan dus?
  De knallen kunnen ongelooflijk hard zijn! Zelfs zo dat je oren lang last hebben na de knal! Maar met de huidige cultuur van harde muziek continu op je oren, valt zo’n knal zeker wel mee? :'(


  ⚠️ Meld

 6. pp
  ik vraag me af of inderdaad die pp wel een leven heeft, kijk bij de overige berichten en deze …. heeft altijd wel iets.
  lijfspreuk van pp is volgens mij ook: me, myself and I


  ⚠️ Meld

 7. Laat ze de jeugd alles maar verbieden.. hoe meer crimininaletijd er komt.. brand stichting, diefstal, vernieling, vechtpartijen, berovingen etc etc…

  Das tc=och wat pp wilt? en de mensen die altijd wat te zeiken hebben?


  ⚠️ Meld

 8. Ach, ik vind het ook onzin om het te verbieden. Ik had er persoonlijk ook niet veel op uit gedaan als de buurt ging klagen, maar als de jongeren er wel open voor stonden, dan is het prima toch….


  ⚠️ Meld

 9. Volgend jaar met z’n allen naar Berkum met de melkbus! Azijnzeikers! Ik zou nooit weg zijn gegaan. Het is een aangewezen plaats dus je mag er knallen wat je wilt.


  ⚠️ Meld

 10. Dat ben ik wel met je eens, Marcelovic! Niet zozeer om alle mensen in Berkum dwars te zitten. Want volgens mij is het ook daar zo, dat er zeurpieten en normalere mensen rondwandelen.
  Maar als er een plek aangewezen wordt waar je 1 keer per jaar carbid mag schieten moet je gewoon doorgaan zolang als dat volgens de regels mag!
  Pp en de overige buurtbewoners mogen de rest van het jaar hun rust hebben!


  ⚠️ Meld

Reageer