Kiek dan….. in de rij voor een oliebol!

Zwolle – In het winkelcentrum de Dobbe in de Aa-landen was aan het begin van de middag al geen oliebol meer te koop maar de oliebollenkraam op het parkeerterrein was nog volop in bedrijf en daar vormde zich dan ook een flinke rij wachtenden.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. een kennis van mij zag deze eigenaar eens een sanitaire stop maken naast achter de kraam en ging daarna direct weer verder met zijn werk zonder eerst zijn handen te wassen :'( :'( :'(
  nou mensen eet smakelijk


  ⚠️ Meld

 2. Ach die bacteriën bakt ie er vanzelf weer af hoor ;D
  Maak me meer zorgen om wat je niet ziet gebeuren dan wat je wel kan zien bij bedrijven in de horeca!


  ⚠️ Meld

 3. hygienisch of niet, feit blijft dat frituur alle bacterien dood. het is wel jammer dat als je niet op tijud bent je met koude ballen wordt opgezadeld. evenzo smaken ze er niet minder om.


  ⚠️ Meld

 4. Ik denk dat als je alles eens wist je veel meer bacteriën en dergelijke binnen krijgt dan dat je geestelijk kunt verwerken 🙂

  Mensen zijn tegenwoordig volgens mij veel te schoon.


  ⚠️ Meld

 5. Precies! Dat bedoel ik dus ook!

  het is wel jammer dat als je niet op tijud bent je met koude ballen wordt opgezadeld.

  Hahaha! Nooit last van hoor ‘koude ballen’ 😛


  ⚠️ Meld

 6. heet waren niet de fijnste bollen die ik gehad heb maar het kon ermee door. bij de ingang vd diezerstraat staat een groninger oliebollen (zo noemt ie ze althans)te verkopen waar ik eens goed ziek van geweest ben. ik was dan ook niet verbaasd dat ie een nul kreeg van het Algemeen Dagblad.


  ⚠️ Meld

 7. Nou, die ik bij Lindeboom kocht waren ook niet om over naar huis te schrijven en dan laat ik de prijs nog even buiten beschouwing.


  ⚠️ Meld

Reageer