Nieuwjaarsfeesten Zwolle succesvol

Zwolle – De Nieuwjaarsfeesten in Zwolle zijn na de jaarwisseling van 2008 naar 2009 goed bezocht geweest. Op diverse locaties in de binnenstad en daarbuiten stroomde het publiek in de kille mistige nacht massaal toe.

De New Years party’s in de Broerenkerk en de Proosdij waren al vroegtijdig uitverkocht. Ook de speciale feestnachten in het Cultuurhuis van Stadshagen, Jazzy Jam en Hedon zijn succesvol verlopen. Verder waren alle gouden polsbandjes, die toegang tot diverse cafés in het centrum van Zwolle verschaften, weer een schot in de roos. De gewilde bandjes waren in de loop van Oudjaarsdag dan ook uitverkocht. Een bezoeker van Weblog Zwolle, Martijn, meldt donderdagmorgen dat het feest in de Broerenkerk met de ingrediënten van DJ’s en danseressen geslaagd was en dat de party voor hem een goede start van 2009 is geweest.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Genoeg bandjes?
    Er waren op de avond zelf nog kaarten te koop aan de deur bij enkele café’s, dus ze waren absoluut niet uitverkocht en dus ook niet “op” in de loop van de dag!


    ⚠️ Meld

  2. In Stadshagen dansen er om 3.45 nog 2 tieners, zag ik in het voorbijfietsen. Buiten ook helemaal geen comedy. Was vroeger wel anders, toen waren we met Het Anker nog eens op het NOS-journaal 😉


    ⚠️ Meld

Reageer