Partners met ruzie het nieuwe jaar in

Zwolle – Een 33-jarige man uit Zwolle-Noord is donderdagmorgenvroeg 1 januari aangehouden en ingesloten voor huiselijk geweld. Bij een ruzie greep hij zijn vriendin bij haar keel en vernielde een deel van het interieur van haar woning. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Het tweetal wordt een hulpverleningstraject aangeboden.

 

Een 45-jarige man uit Zwolle (Oost) is dezelfde morgen aangehouden en ingesloten voor huiselijk geweld. Bij een ruzie mishandelde hij zijn vriendin. Zij liep daarbij letsel op in haar gezicht. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Het stel wordt een hulpverleningstraject aangeboden.

In het werkgebied van het politieteam Zwolle-Centrum is woensdagmorgen 31 december een 64-jarige man uit Zwolle aangehouden voor huiselijk geweld. Bij een ruzie gooide hij de vrouw, waarmee hij de woning deelt, een kopje hete koffie naar het hoofd en sloeg haar in het gezicht. Na verhoor werd hij in de loop van de dag in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:

Reageer