PEC Zwolle geeft feestdagenpakket aan alleenstaande ouderen

PEC Zwolle geeft feestdagenpakket aan alleenstaande ouderen

Zwolle – PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club, gaat opnieuw alleenstaande ouderen verrassen met een mooi feestdagenpakket. Na de zeer geslaagde actie van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven.

Voor veel ouderen is een hart onder de riem tijdens de coronacrisis zelfs extra nodig, vindt PEC Zwolle United. De dankbaarheid bij de vorige actie geeft aan dat de aandacht voor ouderen meer dan welkom is. Samen met Schuttelaar Wijnen & Geschenken wordt opnieuw een actie op touw gezet. Met inachtneming van de coronaregels zullen in de laatste week van 2021 ouderen worden verrast met een mooi feestdagenpakket. Niet alleen in Zwolle, maar ook in de wijde regio.

PEC Zwolle United: “Natuurlijk willen we graag zo veel mogelijk ouderen verrassen die het moeilijk hebben, maar dat gaat helaas niet. Daarom willen we het PEC Zwolle feestdagenpakket laten toekomen aan een specifieke doelgroep, namelijk de alleenstaande oudere die nog op zichzelf woont. We beseffen terdege dat mensen die in een woonzorgcentrum wonen zich ook best wel eens alleen voelen, maar die kunnen toch wat meer terugvallen op de mensen binnen de zorginstelling.”

Ken jij iemand die het verdient om door PEC Zwolle United verrast te worden met dit feestdagenpakket? De oude buurman verderop in de straat, waar nooit meer iemand op bezoek komt. Of de oma die haar kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze niet naast de deur wonen. Je kunt iemand nomineren door online een aanmeldformulier in te vullen op: www.peczwolle.nl/feestdagenpakket

Vermeld op dit formulier waarom jij vindt dat juist die persoon het verdient om een PEC Zwolle feestdagenpakket te ontvangen. Een goede argumentatie geeft de doorslag, aangezien opnieuw veel aanmeldingen worden verwacht.

Vijftig PEC Zwolle feestdagenpakketten staan klaar voor genomineerden uit Zwolle en de regio. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Dit kan tot en met maandag 13 december. PEC Zwolle United gaat de feestpakketten in de laatste week van december bezorgen. Mocht de persoon die jij hebt aangemeld bij de ontvangers horen, dan krijg je vooraf een berichtje. Doe dus zelf geen toezegging om teleurstelling te voorkomen.

Met deze actie hopen PEC Zwolle United en Schuttelaar Wijnen & Geschenken een aantal ouderen letterlijk een lichtpuntje te kunnen bezorgen in deze lastige tijd.

Artikel delen: