Aanhoudingen voor huiselijk geweld

Zwolle – In de nacht van 31 december op 1 januari kreeg de politie een melding van huiselijk geweld. Een 45-jarige man uit Zwolle had zijn vrouw geslagen. De man werd aangehouden. Voor de man en de vrouw zal een hulptraject worden gestart.

 

Op donderdagavond 1 januari werd een 47-jarige man uit Lelystad aangehouden voor huiselijk geweld. Hij had een 45-jarige vrouw uit Zwolle mishandeld. Voor beiden zal een hulptraject worden gestart.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Er wordt bij dit soort berichten altijd vermeld dat het in Noord of Oost is gebeurd (zie eerdere berichten op de weblog), maar als het in Zuid gebeurd niet.


  ⚠️ Meld

 2. Nou, dat is niet zo zeker hoor… Staat er vaak ook wel bij vermeld.

  Ik weet ook niet waarom sommige dingen wel genoemd worden en andere niet. Het lijkt echter volledige willekeur.


  ⚠️ Meld

 3. Op zich heb je gelijk Dezzenaar. Ook op het topic “Zwollenaar in rug….”. Zo objectief mogelijk berichten. Dan maar bij een redactie afspreken, we geven altijd de woonplaats, geaardheid of huidskleur. Of we geven het nooit. Gelijke monniken gelijke kappen. Ieder mens is gelijk, lees anders art. 1 van de grondwet nog maar eens. Misschien iets voor een apart discussie-topic?
  —–
  Misschien ook leuk voor zo’n topic: Zwolle:

  – alleen de geplande woningen bijbouwen
  – gewoon doorbouwen tot we ruzie met de buren krijgen
  – heel kritisch/voorzichtig zijn op bijbouwen, factoren als de financiële crisis (krijg je de huizen wel vol) doorslaggevend laten
  zijn.

  Ik weet dat er een gemeentelijk onderzoek naar is geweest. Maar ik ken de uitslagen niet en weet niet of de onderzoeksresultaten misschien besmet zijn door de politiek?


  ⚠️ Meld

Reageer