Groots spektakel bij Zwols Nieuwjaarscircus

Zwolle – In navolging van het Kerstcircus Ahoy in Rotterdam vindt van donderdag 1 t/m maandag 5 januari 2009 het Zwols Nieuwjaarscircus plaats in de IJsselhallen Zwolle.

Het internationale circus met artiesten van wereldformaat biedt een mooi programma voor jong en oud. Tientallen artiesten uit de gehele wereld zijn naar Zwolle gekomen om een spectaculaire circusvoorstelling te geven. De voorstelling is afgestemd op de hele familie en biedt een scala aan unieke optredens, zeldzame acts uitgevoerd door internationale artiesten, spectaculaire dierenacts en natuurlijk niet te vergeten, clowns.

Meer foto’s ‘Lees verder’…

 

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Ziet er geweldig uit. Goeie foto’s trouwens (zoals we gewend zijn van Pedro).
  Maar we hebben het er al eens eerder over gehad: Laten ze nou eens stoppen met die beesten in het circus! Was het nog mooier geweest.


  ⚠️ Meld

 2. Ik vind het kwalijker dat het acrobatenteam zich hult in tijgervellen! anno 2009 is het een slecht voorbeeld om de jeugd te tonen dat aantrekken van kleding van bedreigde diersoorten van deze tijd is.


  ⚠️ Meld

 3. Ik kom er net vanaf! Vond sommige acts toch wel tegenvallen.

  Olifanten act vond ik daarin tegen helemaal geweldig! Pracht beesten zijn dat ook!

  En de acrobaten in tijgervallen.. Hahah damn.. waar de mens zich toch druk om kan maken.  ⚠️ Meld

 4. Hé Pedro jongen, beste wensen nog! Inderdaad schitterende foto’s. Maar ik ben niet zo’n fan van het circus. Hoop wel dat het een succes is, ook goed voor Zwolle. Leukje voor Papje ook, die listige circusplugger 😉


  ⚠️ Meld

 5. foto’s nieuwjaarscircus dochter Dioni met olifant
  Geweldig spektakel dit circus!
  We hebben echt genoten. Er zijn van mijn dochter ook foto’s gemaakt van haar op de slurf van de olifant. Zouden wij deze toegestuurd kunnen krijgen op mijn mailadres?
  Vriendelijke groeten en alvast heel erg bedankt,
  Carin Boom


  ⚠️ Meld

Reageer