Jetix Winter Spelen voor het eerst in Zwolle

Zwolle – Met het ontsteken van het Olympisch vuur, heeft burgermeester H.J. Meijer samen met Jetix presentatrice Sita zaterdagmorgen de Jetix Winter Spelen geopend. Kinderen kunnen onder andere de volgende activiteiten verwachten: JETIX Wintertruck met optredens en entertainment, een IJs Bal waar de voetjes van de vloer kunnen, JETIX Mega Winterbaan, Jumpinguïn, Wii Wintergames, een Sneeuw Arena en nog veel meer.

De Jetix Winter Spelen zijn gratis toegankelijk en worden alleen vandaag rondom het Nederlandse IJssculpturenfestival in Park de Wezenlanden gehouden. In een reeks van steden vinden in Zwolle de laatste Winter Spelen van dit seizoen plaats. Het kindvriendelijke winterse evenement werd zaterdagmiddag rond 16.30 uur afgesloten met een lichtshow en een dansspektakel.


Jezelf laten invriezen


IJshockey demo’s

 

Artikel delen:
Reacties 6
 1. erg leuk voor de allerkleinsten, maar ik begrijp niet waarom ervoor is gekozen om een ijshockey demo toe te voegen aan dit spectakel. ik had liever een “dancing on ice act” gezien of een mooie kunst cur ipv van deze agressieve vorm van hockey.


  ⚠️ Meld

 2. Ik waardeer je voorkeur voor kunst Pp, toch het gaat volgens mij over spelen. Ijshocky is wel het winterspel bij uitstek vind ik.
  En persoonlijk, het lijkt me gezeldig om te doen deze sport…. 😉  ⚠️ Meld

 3. gehe, ijshockey staat bekend om haar buitensporige en uiterst geweldadige knockpartijen op het ijs. er zijn zelfs hockeyers die speciaal voor de ijsvariant kiezen om te kunnen knocken! ik heb hier geen problemen mee, maar voor kleine kinderen vindt ik dit onacceptabel.


  ⚠️ Meld

 4. Pp, voor de kleintjes lijkt me dat inderdaad niets. Ik ken de reputatie van ijshockey en die is niet heel vredig, maar vind dat persoonlijk ook niet zo’n probleem; Ze slaan voornamelijk elkaar…..weinig moeite mee 😉
  Maar waren er daar agressieve toestanden die zichbaar waren voor de kleine mensjes? Ze hebben geen helm op en vrij vrolijke gezichten, het lijkt erop dat het gebruikelijke fanatisme niet aanwezig was…
  🙂


  ⚠️ Meld

 5. Wederom verkoop je onzin Pp! Het lijkt waarempel of je met een argumentatie komt, maar die staat zooooo ver van de realiteit af dat het niet meer serieus te nemen is!

  Als kind ging ik bijna jaarlijks ijshockeyen op de plaatselijke plas. Gewoon met de andere schoolkinderen voor de lol. Sommige van die boeren hadden zelf een stick gelast…tot vermaak van iedereen. Het ergste dat me daarbij is overkomen is dat ik een keer een puck tegen mijn wenkbrauw kreeg. Degene die dat gedaan had heeft netjes zijn excuses aangeboden en gechecked of ik nog een beetje ok was. Toen ben ik maar naar het ziekenhuis gefietst en heb het laten hechten.

  Laat kleine kindjes gewoon ijshockeyen. Dat geweld kun je op dat moment met gemak tegen houden.


  ⚠️ Meld

Reageer