VV Berkum versterkt zich met Pascal Diender

Zwolle – Pascal Diender maakt na dit seizoen de overstap van WHC naar voetbalvereniging Berkum. De 26-jarige middenvelder is met de Zwolse hoofdklasser overeengekomen de komende twee seizoenen op sportpark De Vegtlust actief te zijn.

Voorzitter van de bestuursgroep Eerste Elftal van Berkum Fokko Wielink reageert opgetogen over de komst van Diender. “Pascal is een speler met toegevoegde waarde voor ons. Hij is zeer geroutineerd en uiteraard een uitstekende voetballer met verdedigende maar ook offensieve kwaliteiten.” Diender is bezig aan zijn zesde seizoen bij streekgenoot WHC. Hij maakte eerder dit seizoen bekend toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze ziet hij bij promovendus Berkum. Diender is een speler die met zijn lengte en overzicht een bepalende rol heeft in de as van het veld. Voor WHC speelde hij betaald voetbal bij Heracles Almelo. Hiervoor was hij actief bij Heerde, Hattem en Flevo Boys.

Artikel delen:
Reacties 26
 1. VV Berkum versterkt zich met Pascal Diender
  Pascal mag dan wel gee nechte berkummer zijn.Een halve is ie zeker. Zijn vader is al weer een kleine 20 jaar verbonden aan de VV. En met alleen Berkummers red je het niet in de hoofdklasse. Daar moet je ook gewoon eerlijk in zijn. Mocht deze spelersgroep verder bij elkaar blijven dan niet veel meer halen lijkt me en bestat de selectie toch bijna de helft uit Berkummers. Dat kom je in de hoofdklasse niet veel tegen!!


  ⚠️ Meld

 2. Het zal b.v. Harkemase Boys toch een zorg zijn hoeveel Berkummers in het 1e elftal voetballen. Ze willen winnen.
  Dus Joop wijs gesproken.


  ⚠️ Meld

 3. Joop en wijs spreken zijn 2 dingen die totaal niet samen gaan dus helaas Jansen met 3(!!) s’en, je wordt niet serieus genomen.


  ⚠️ Meld

 4. 😀 Halve Berkummer. Het moet ook niet gekker worden. Hoeveel lagen zijn er Joop in de Berkum-hiërarchie?

  Wat als Pascal straks de plek in neemt van een échte?


  ⚠️ Meld

 5. ik ben n hele, en joop heeft gelijk,kijk eens nar be q 28 daar loopt er niet 1 uit de eigen gelederen ,alles wordt er gehaald ,dus als de helft dan toch echte zijn doen we t in berkum goed.


  ⚠️ Meld

 6. laat ze maar lachen. Berkum kruip langzaam omhoog en doet het met beleid door niet alleen maar te halen en betalen. Ze hebben goed gekeken naar de buur BQ en weten in ieder geval hoe het niet moet. nog 2/3 jaar en dan speelt BQ niet meer op het hoogste niveau!! 😛


  ⚠️ Meld

 7. Worden wij weer op de hak genomen!! Ik ben al ruim 50 jaar lid van de vereniging en moet zeggen erg blij te wezen met de komst van diender. en met name zijn vader is zeer prijzenswaardig voor zijn inzet voor de vv.


  ⚠️ Meld

 8. Pp en Joop, mijn opmerking was sarcastisch….zou er niet willen wonen, maar voel me ook niet geroepen om Berkum af te kraken. live and let live…….anderzijds een beetje jennerij, mits beperkt, kan natuurlijk best grappig zijn. Andersom gebeurt dit ook wel 😉


  ⚠️ Meld

 9. Och Pp, ga je nu huilen? Wie kaatst….Misschien moet je eens kijken naar je eigen gedrag. Er zijn op deze site maar 2 personen die echt veel weerstand oproepen door hun zeer specifieke, kort door de bocht meningen. Er is maar heel weinig, zo niet, niets, wat jou en je vriendje Joop goedkeuring kan dragen. Elke ontwikkeling, op welk gebied dan ook, wordt systematisch afgekraakt, onnozel gevonden of het nut niet van ingezien. Jullie willen nergens aan meebetalen want stel je voor je doet iets voor een ander terwijl je er zelf niets mee opschiet. En nooit de moeite nemen om je eens in een ander te verplaatsen. Dat je nu gaat janken omdat er iets gezegd wordt over dat FC-tje uit Berkum geeft wel aan hoe sneu jullie zijn. Ik stop er nu ook mee om op jullie te reageren want ik ga mijn tijd niet meer verdoen aan jullie.

  Welterusten voor de rest van jullie leven!


  ⚠️ Meld

 10. geschreven door joop, op 4 januari 2009 om 20:09

  laat ze maar lachen. Berkum kruip langzaam omhoog en doet het met beleid door niet alleen maar te halen en betalen. Ze hebben goed gekeken naar de buur BQ en weten in ieder geval hoe het niet moet. nog 2/3 jaar en dan speelt BQ niet meer op het hoogste niveau!!
  —————————————————————
  Jou aversie tegen Be Quick28 neemt ernstige neurotische vormen aan Joop.
  Dit item gaat over de aankoop van vv Berkum ,hou het daar ook bij dan en stel je niet als een jankende kleuter.Je maakt jezelf nog belachelijker met zulke reacties.  ⚠️ Meld

 11. hoewel het mijn woorden zouden kunnen zijn heb ik tot nu toe niet gereageerd op dit topic en is er dus een nieuwe joop.de keeper van BQ schijnt trouwens ook naar berkum terug te gaan, zou helemaal mooi wezen. @dick. de beste moet spelen, klaar. diender is wel een echte topper in de hoofdklasse, het wordt enorm betreurd in wezep dat ie weggaat.als dergelijke toppers naar berkum komen zullen er meerdere gaan volgen denk ik.


  ⚠️ Meld

 12. Zou zeker mooi zijn voor Berkum! Hij keepte deftig in de zaal.
  Gelukkig Joop dat je wel vindt dat de beste moet spelen. Ach, bij WVF vind ik het ook geweldig als er zoveel mogelijk Westenholtenaren spelen, dat zelfde geld voor Zwollenaren bij de FC en Amsterdammers/Nederlanders bij Ajax. Dat gun ik elke club wel. Zoals toen bij Barca, nu bij Real M. en Chelsea….zou eigenlijk niet moeten kunnen. Maar ik vind rangen en standen in een team uit den bozen en funest. Net bij ons Nieuwjaarsontbijt een heeeeeerlijke toespraak (bijna college) van Tom van ’t Hek gehad. Smullen, hij haalde bijvoorbeeld ook een “college” van koning Co aan. Over dat meningsverschil over het trainerschap van Frank Rijkaard…..onnavolgbaar!

  Hoop wel voor je dat er straks geen 11 “buitenlanders” in de basis van berkum staan 😉 Ook sneu voor Mijntjes :'(


  ⚠️ Meld

 13. Beste Pp, dat is enkel een reactie op deze tekst van Joop zelf

  geschreven door joop, op 5 januari 2009 om 10:56

  hoewel het mijn woorden zouden kunnen zijn heb ik tot nu toe niet gereageerd op dit topic en is er dus een nieuwe joop.  ⚠️ Meld

 14. sorry jongens. ben joop L.reageer eigenlijk nooit en wist dus niets van een andere Joop. voortaan,als ik nogmaals reageer, zal ik joop L er neer zetten. Vind het niveau van de reacties wel wat kinderachtig overigens maar dat zal wel een voorgeschiedenis hebben ?


  ⚠️ Meld

 15. Ik deel de mening van de voorzitter van de Bestuursgroep 1e Elftal over Pascal en hoop dat hij zijn meerwaarde ook de komende 2 seizoenen bij VVB kan laten zien.

  Dit seizoen gewoon erin blijven en dan verder bouwen!!

  Sportief en Gezond 2009!  ⚠️ Meld

Reageer