Dronken man bedreigt stadswachten

Zwolle – Bij een instelling aan de Luttenbergstraat was op zaterdagavond 3 januari een 37-jarige man uit Zwolle erg recalcitrant en agressief.

 

 

Nadat de dronken man meerdere waarschuwingen had gehad, werd hij verzocht om het pand te verlaten. Hierbij verzette de man zich en bedreigde en sloeg hij twee stadswachten. De man werd aangehouden en ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Dom commentaar Wimpie. Slaat helemaal nergens op. Verdiep je eens in alle werkzaamheden van de Stadswacht en je sneue b#k zal openvallen.


    ⚠️ Meld

  2. Ben ik dat eens een keer met je eens. de stadswacht wordt mijns inziens teveel gezien als een ondergewaardeerd beroep. deze mensen verrichten prima werk en verlenen een meer dan goeie service naar de burger toe. geven mij een prettig en veilig gevoel, ze zijn altijd vriendelijk en ik kom ze overal tegen.


    ⚠️ Meld

  3. Zouden ze dat de aankomende nacht ook doen? Irritante zwervers buiten de deur zetten? Weet je in ieder geval zeker dat ze de daaropvolgende nacht niet meer irritant zijn. Dan kun je ze gelijk begraven, de koelcel hoeven ze dan niet meer in.


    ⚠️ Meld

Reageer