Slotavond tijdelijke ijsbaan met Zwolse artiesten

Zwolle – In de ‘stube’ bij de tijdelijke kunstijsbaan in Stadshagen vond zondagavond, als slotavond van de schaatsbaan, een Zwolse Artiesten Parade plaats.


Manon

De hele avond was gevuld met live muziek van o.a. Wimmy, Henri van Velzen, Raymond Smit, Zangeres Manon, Danny Heden en natuurlijk Harm Wolters, die ook de presentatie in handen had. Zo’n honderd liefhebbers van het Nederlandse lied woonden de Artiestenparade bij. Deze Zwolse Artiesten Parade werd georganiseerd door Alfred Guikema, PlanXXL eigenaar van de Schaatsbaan i.s.m. PBN Music & Events.


Danny Heden

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

De Schaatsbaan in Stadshagen heeft de afgelopen weken bewezen hoe populair het schaatsen wel niet is in Zwolle. Duizenden Zwollenaren groot en klein beleefden veel plezier aan deze unieke schaatsbaan. Dat zal zeker een vervolg krijgen.


Zanger en presentator Harm Wolters


Fans…


Raymond Smit

 
Wimmy

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Superfoto’s Harry! Hebben jij en Harry ten Klooster (met Freddy) elkaar denk ik net afgelost. Doorslaand succes!!! Harmpie moest 2x optreden omdat Vegter er niet was. Alleen misschien beter dit op zaterdagavond te doen?


  ⚠️ Meld

 2. Kunnen ze dit nou vanavond nog een keer doen?
  ;D
  Ik zag tenminste nog veel mensen vandaag op de schaatsbaan!
  Iemand een idee waarom dat was? Of is ‘gesloten’ en ruim begrip? 😉


  ⚠️ Meld

Reageer