Gewonden na aanrijding

Zwolle – Een 15-jarige fietsster uit Zwolle raakte zondagmorgen 4 januari gewond bij een verkeersongeval op de kruising Willemskade/Westerlaan. Zij werd voor behandeling aan verwondingen aan haar gezicht naar het ziekenhuis gebracht. Toen zij vanaf de Willemskade (voorrangsweg) de kruising opreed, kreeg zij geen voorrang van een 37-jarige automobiliste uit Hattem, die vanaf de Westerlaande kruising opreed. Naar de toedracht van het ongeval wordt een onderzoek ingesteld.

 

Op de kruising Lauwers/Waallaan raakte zondagmiddag 4 januari een 43-jarige automobiliste uit Zwolle gewond bij een aanrijding. Zij werd met borstletsel naar het ziekenhuis gebracht. Vanaf de Lauwers de kruising oprijdend verleende het slachtoffer geen voorrang aan een van rechts, vanaf de Waallaan (voorrangsweg), de kruising oprijdende 49-jarige automobiliste uit Zwolle. De toedracht van het ongeval wordt onderzocht.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Die mevrouw vanuit de Lauwers is natuurlijk fout, maar sinds de Waallaan een voorrangsweg is geworden wordt er zo gruwelijk hard gereden. Dat gaat nog wel veel vaker fout. Je denkt dat je er nog wel voorlangs kunt, maar dan blijkt de auto 80km of meer te rijden en dan red je het niet meer.


    ⚠️ Meld

Reageer