Dimence start cursus Balans en Ontspanning

Zwolle – De cursus Balans en Ontspanning van Dimence, sector Preventie richt zich op mensen die stress- en spanningsklachten ervaren. Stressklachten die aangepakt worden zijn bijvoorbeeld: piekeren, slecht slapen, moeilijk kunnen ontspannen, hoofdpijn, pijn in schouders en nek.

Op een actieve manier worden klachten aangepakt. In vier bijeenkomsten worden de volgende onderwerpen besproken; spanningsklachten en de oorzaken hiervan, de invloed op je lichaam en geest en manieren om beter te ontspannen. Voorafgaand aan de cursus vinden kennismakingsgesprekken plaats. Deze gesprekken worden gehouden op dinsdag 20 januari en donderdag 22 januari aanstaande bij De Kern, Straussplein 5 in Zwolle. De cursus wordt verzorgd door Dimence sector Preventie in samenwerking met De Kern, Maatschappelijke Dienstverlening.

Voor aanmeldingen of meer informatie neemt u contact op met het Cursuscentrum, sector Preventie van Dimence preventie@riaggzwolle.nl.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dimence
    Kassa! de GGZ instellingen/winkeltjes hebben weer een AWBZ bron aangeboord met de cursus Balans en Ontspanning net zo iets in de trant van Health 4 een cursus gezond leven en bewegen en dat dankzij de vrije marktwerking en Wisse Dekkers topman van Philips die voor de toenmalige minister Elco Brinkman van het Ministerie van VWC het zorgstelsel herzag en adviseerde om de voorzieningen in het AWBZ pakket fors uit te breiden wat ook gebeurde in 1989 tijdens het kabinet Lubbers II en dit allemaal ten koste van de gehandicapten en chronisch zieken die nu extra AWBZ bijdrages mogen gaan betalen dankzij de “zakenlui” op de departementen in Den Haag.


    ⚠️ Meld

Reageer