Winkelcentrum Zwolle Zuid zonder verwarming

Zwolle – Eigenaren van winkelpanden en bewoners van Winkelcentrum Zuid zitten sinds zaterdag zonder stadsverwarming. Dat laat een ondernemer aan Weblog Zwolle weten. Door het dragen van een sjaal houden winkeliers en hun medewerkers zich warm.

Door de vrieskou zijn er leidingen van de stadsverwarming van het het 
(in aanbouw zijnde) winkelcentrum gesprongen. Bovendien moest vorige 
week al een sprinklerinstallatie het ontgelden vanwege gesprongen 
leidingen. Vandaag werd er geprobeerd om de verwarming te repareren, maar aan het einde van de dag waren de monteurs vertrokken zonder ook maar enig resultaat geboekt te hebben. Dit houdt in dat zowel de winkels als de bewoners boven de winkels en de bewoners van de woontoren deze koude periode zonder stadsverwarming zitten.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Lekker zakie dan daar. je kan die mensen toch niet laten zitten daar met -15! Dit is goeie reclame voor die installateur. weten we ook om wie het gaat? die hoeft bij mij niet te komen.


  ⚠️ Meld

 2. Ik werk als beveiliger bij een gerenommeerde hollandse grootgrutter en verdien daar een behoorlijke boterham, edoch een CV_installateur die mij laat zitten met 15 graden vorst hoeft bij mij niet te komen sleutelen!


  ⚠️ Meld

 3. Als je er langs rijdt weet je het,
  Maar dat bedrijf kan er niets aan doen,
  Ligt aan de planning van het project,
  Open panden en leidingen in (niet) verwarmde onbewoonde (winkel) panden, dan gaat het ook stuk.
  en nee… ik werk niet bij dat bedrijf overigens……


  ⚠️ Meld

 4. problemen met die verwarming spelen al veel langer.
  een aantal maanden terug heb ik samen met een collega bij een ondernemer een heater/koeler opgehangen die afhankelijk is van dat centraal gestookte systeem.
  water temp. van het aangevoerde (warme) water kwam toen al niet boven de 15 graden..
  de ondernemer heeft een mooie unit hangen, maar kon er toen al niets mee omdat er nogal wat technische problemen waren bij de project installateur.
  maar moet wel een kniftig systeem zijn.
  schijnt ook te werken met aardwarmte.


  ⚠️ Meld

Reageer