Jubileumfeest CV ‘d Oelewappers

Zwolle – Carnavalsvereniging ‘d Oelewappers bestaat in 2009 precies 44 jaar. Op zaterdag 17 januari viert de vereniging dit heugelijke feit in zalencentrum De Vrolijkheid aan de Oude Meppelerweg te Zwolle.

Onder leiding van Prins Hendrik III en adjudanten Gerrit & Theo is De Vrolijkheid het decor van een ouderwets carnavalsfeest met optredens van o.a. “de Havenzanger” Henk Pleket en Annet Roons. Ook zullen er diverse bekende en minder bekende blaaskappellen hun opwachting maken! Verder is er een heuse tentoonstelling ingericht met attributen van de vereniging, hoogheden en een foto-presentatie van 44 jaar Oelewappers en carnaval in Zwolle. Verschillende carnavalsverenigingen uit Zwolle en omstreken zullen deze avond aanwezig zijn om er een spetterend feest om nooit te vergeten van te maken.

Alle carnavalsvierders uit Zwolle zijn deze avond welkom om dit feest mee te vieren. Wie lid is van CV ‘d Oelewappers (a €12,50 per jaar) heeft op vertoon van zijn / haar lidmaatschapskaart gratis toegang. Voor niet-leden is de toegangsprijs €5,- te betalen aan de deur. Echter is lid worden op de avond zelf uiteraard ook mogelijk!

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer