Ruzie om invoegen eindigt met aanhouding

Zwolle – Een 24-jarige man uit Wezep wilde invoegen op de A50. Een 25-jarige auto bestuurder uit Zwolle die op de A50 reed, kon geen strook opschuiven om de Wezepenaar de ruimte te geven waardoor de man achter hem moest invoegen. Op de afrit Zwolle zuid is de Wezepenaar schuin voor de auto van de Zwollenaar gaan staan en probeerde hij de deur van de auto van de Zwollenaar te openen.

Bij de kruising IJsselallee/Spoolderbergweg reed de Wezepenaar tegen de achterzijde van de auto van de Zwollenaar en ging er vervolgens links over het gras vandoor waarna hij rechtsaf de burgemeester Van Walsumlaan opgereden is. In de wijk kwamen de twee bestuurders elkaar weer tegen waarna de Wezepenaar tegen de auto van de Zwollenaar heeft geschopt. Hierna ging de Wezepenaar er vandoor. De man kon in Hattem worden aangehouden voor doorrijden na aanrijding.

Artikel delen:
Reacties 20
 1. Lekker asociale gast dus.
  Mooi dat ze hem hebben kunnen aanhouden na doorrijden na een aanrijding, want dat is een misdaad en dus stuk harder bestraft dan “alleen” gevaarlijk weggedrag.


  ⚠️ Meld

 2. Ik word ook wel eens kwaad op iemand als ik in de auto zit, maar meestal is dat omdat iemand simpelweg niet op zit te letten.

  Maar om nou mensen aan te gaan rijden?!? Wat een idioot!

  Het is sowieso altijd een vreemd concept: in de eerste instantie wordt je boos omdat iemand iets doet dat je niet goed vindt. In 99% van de gevallen houdt het gedrag van de ander in dat je minder snel op je bestemming zult aankomen. In 99% van de gevallen zal het enkele seconden verschil maken.
  Toch besteden sommige mensen er minuten aan om “wraak” te nemen….vreemd…


  ⚠️ Meld

 3. gezien! maar of het nou nodig was om dit uit te zenden? ern is namelijk al zoveel over gezegd! tis alleen jammer dat ze deze 2 zwarte dagen uit de hooligan historie weer blootleggen!!


  ⚠️ Meld

 4. @ Zwolse: Het gaf wel een inkijkje in de cultuur van die groep. Die 2 jongens ook die iemand vermoord zouden hebben. Die moeder van die oudste. De rationele reactie van die2 “normale” supporters, vond ik goed.

  ===========

  On-topic !!


  ⚠️ Meld

 5. Inderdaad niet alle, bijna alle. Hoeveel procent niet? Hoeft ook niet onderzocht te worden, want het veranderd niets. Kom er wel graag, want er lopen veel kleurrijke figuren.

  De jongen uit het topic is gewoon een aso volgens mij.


  ⚠️ Meld

Reageer