Kerstpakkettenactie Zwolle: ‘We zijn er bijna!’ - Foto: KerstZwolle
Foto: KerstZwolle

Kerstpakkettenactie Zwolle: ‘We zijn er bijna!’

Zwolle – Een paar weken geleden ging de kerstpakkettenactie van Stichting KerstZwolle voor het tweede jaar op rij online. Met ruim 2.800 kerstpakketten was het spannend. Wordt er genoeg geld opgehaald?

“Zwollenaren bedankt, want met nog een paar dagen te gaan lijkt het erop dat er voldoende geld is opgehaald om alle pakketten te vullen! Behalve….voor de koffie. Er is nog zo’n €5.000 nodig om alle pakketten hiervan te voorzien.”

Koffie, dat zit er niet in dit jaar. Het is een duur product, dus dat ging eruit zodat alle 2.800 dozen gevuld konden worden met gezonde en lekkere producten. Het geld voor de overige producten is nu binnen. “Koffie is een luxeproduct en de kerstpakketten verdienen ook best een beetje luxe. Daarom gaan we het gewoon proberen! We zijn al een eind op weg, maar er is nog zo’n €5.000 nodig om alle pakketten te voorzien van koffie.”

Doneer koffie
“Help jij ons mee? Elke euro en elk pakket is er één! Ga samen met ons voor een goedgevuld pakket en geef via www.kerstzwolle.nl! Wat kan je doen? Geef via de webshop, koop een pak koffie (andere producten zijn ook nog welkom) of doneer een compleet kerstpakket via de webshop. Van dat geld kopen wij de koffie in. Een gift geven mag natuurlijk altijd!”

De kerstpakkettenactie is al jaren echt een actie van de Zwolse samenleving. We hopen dat we ook dit jaar samen met alle Zwollenaren samen een succes van deze editie kunnen maken!

Artikel delen:

Reageer