Bekende namen bij Comedytrain in Hedon

Zwolle – De line-up van de Comedytrain is bekend en dat is goed nieuws, want in plaats van drie komen er zelfs zes comedians naar poppodium Hedon vrijdag 30 januari. Dat er minstens één bij zou zitten die je absoluut zou moeten kennen blijkt een beetje gelogen, want met Dolf Jansen en Jan Jaap van der Wal (spreekstalmeester van de avond) zijn het er minstens twee geworden! En dat terwijl Leon van der Zanden, Murth Mossel, Soundos el Ahmadi en Stefan Pop ook nog acte de présence geven.


Dolf Jansen

Al meer dan vijftien jaar is Comedytrain het keurmerk van stand-up comedy in Nederland. In haar thuishonk Toomler wordt talent een podium geboden om ideeën uit te proberen en de basis te leggen voor de stap naar de theaters in Nederland. Veel comedians vonden er de weg naar een solocarrière. Dit jaar gaat de de trein echt rijden en staat in Hedon de eerste Comedytrain voorstelling op de agenda. Vanavond zullen vijf comedians onder aanvoering van Jan Jaap van der Wal hun opwachting maken op het podium van Hedon. Het totale lijstje in willekeurige volgorde ziet er dan als volgt uit: Dolf Jansen, Jan Jaap van der Wal, Murth Mossel, Leon van der Zanden, Soundos el Ahmadi en Stefan Pop.

Alle informatie is terug te vinden op www.hedon-zwolle.nl . Ook voor het bestellen van kaarten kan je daar terecht, evenals bij Plato en VVV te Zwolle.

Comedytrain

Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                    : Vrijdag 30 januari

Open                          : 20:30 uur

Aanvang                    : 21:00

Entree                        : € 15,00 (excl. €1,- servicekosten)

Artikel delen:

Reageer