Uitreikingen Rabo Stimuleringsfonds

Zwolle – Op maandag 12 januari organiseert Rabobank IJsseldelta de overhandiging aan projecten, die in de tweede helft van 2008 een financiële bijdrage hebben ontvangen van het Rabo Stimuleringsfonds. 

Via dit fonds wil de bank haar maatschappelijke bijdrage leveren aan lokale projecten. Een groot voordeel hierbij is, dat er geen tegenprestatie aan verbonden is. In het vierde kwartaal 2008 heeft een aantal projecten een bijdrage toegekend gekregen van de commissie van het Rabo Stimuleringsfonds. De bijeenkomst start om 19.30 uur en de volgende projecten hebben een bijdrage ontvangen: IVN ver. voor Natuur en Milieu, Senioren Zangmiddag Kampen, Stichting Focus /Bijzondere kunstuitleen, TRAVERS en de Nierstichting Zwolle. De overhandiging wordt verricht door de commissieleden. Deze bestaat uit vier leden vanuit de commissie en twee vertegenwoordigers vanuit de bank. Zij beoordelen alle ontvangen aanvragen en beoordelen deze.

Projecten met een lokaal karakter komen in aanmerking voor het Rabo Stimuleringsfonds. De voorwaarden en criteria kunt u vinden op www.rabobank.nl/ijsseldelta onder Stimuleringsfonds. Alle ingezonden aanvragen worden voorgelegd aan de commissie. De commissie komt eenmaal per kwartaal bijeen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer