Open podium jong theatertalent

Zwolle – Steel de show tijdens jouw eigen ‘5 minutes of fame!’ Odeon De Spiegel theaters en De Muzerie starten vanaf zaterdag 31 januari een open podium in het Papenstraattheater in Zwolle. Drie zaterdagmiddagen is het theater dé plek voor jong theatertalent uit Zwolle en omgeving. Inschrijven voor de eerste open podiummiddag is nog mogelijk.

Het Papenstraattheater, een theater met een rijk verleden, is in 1994 als kleinste zaal toegevoegd aan Odeon De Spiegel theaters. Met 77 vaste stoelen en de gezellige intieme uitstraling is het Papenstraattheater een uitstekende artistieke ontmoetingsplek voor jong talent. En dat is precies de bedoeling van het nieuwe initiatief ‘Kids Open Podium.’ Het eerste seizoen van het open podium evenement bestaat uit drie zaterdagmiddagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die onder professionele begeleiding 5 minuten willen optreden. Een dans-, toneel- of muziek act, alleen óf met een groepje, het is allemaal mogelijk tijdens jouw eigen ‘5 minutes of fame!’.

Kids Open Podium wordt georganiseerd op drie zaterdagmiddagen van 14.00 uur tot 16.00 uur. Inschrijven is mogelijk voor 31 januari, 14 maart en 16 mei via www.odeondespiegel.nl.Wees er wel snel bij voor de eerste open podiummiddag! Wie weet steel jij de show…

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Wil je deze middag iemand aanmoedigen of gewoon genieten van jong talent? Reserveer dan snel kaarten via www.odeondespiegel.nl of bij het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters via 038 4 288 288 (geopend op werkdagen van 17.00 tot 20.30 uur en in het weekend 1 uur voor de voorstelling). Langskomen bij het Bespreekbureau in Theater De Spiegel kan ook. Dan gelden dezelfde openingstijden. Kaarten kosten €3,00 per stuk.

Artikel delen:

Reageer