Gratis uitgave ‘Leuk in… Zwolle’ 2009

Zwolle – Delicatessen, cadeaus en mode; in elke branche heeft Zwolle zo haar eigen speciaalzaak. Het winkelgidsje ‘Leuk in… Zwolle’ 2009 is verschenen en geeft een impressie van alles wat Zwolle leuk maakt: bijzondere winkels, de rijke geschiedenis en het uitgaansleven. Het handzame en kleurrijke gidsje staat boordevol praktische informatie over alles wat de stad te bieden heeft.

‘Leuk in…Zwolle’ is een complete gids met een overzicht van winkels en restaurants.     Zwolse ondernemers presenteren hun speciaalzaken die zich onderscheiden door hun unieke karakter. Elke branche is vertegenwoordigd, van delicatessen- tot modezaken en van cadeauwinkels tot lifestyleshops. Het geheel wordt aangevuld met recepten, een stadsplattegrond, een stadswandeling langs bijzondere gebouwen, de leukste evenementen in 2009 en Zwolle, volgens Peter de Jong en Peter Vader.

‘Leuk in… Zwolle’ is, zolang de voorraad strekt, gratis verkrijgbaar bij de VVV winkel in Zwolle, Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat, tel. 0900-1122375. Het gidsje is eveneens te bestellen via de webwinkel op www.vvvzwolle.nl tegen betaling van de porti- en administratiekosten. Leuk in…Zwolle is een uitgave van Mediaconnexion en Zwolle Marketing.

 

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer