Zeshonderdste SV Zwolle lid Thijn de Graaff met trainer Michel Bruggeman - Foto: SV Zwolle
Zeshonderdste SV Zwolle lid Thijn de Graaff met trainer Michel Bruggeman
Foto: SV Zwolle

SV Zwolle begroet zeshonderdste lid

Zwolle – SV Zwolle mag het zeshonderdste lid van de vereniging begroeten: Thijn de Graaff. Een mooie mijlpaal vlak voor de kerstdagen.

Thijn de Graaff werd voor zijn training met SV Zwolle JO13-1 in het zonnetje gezet. Hij kreeg een welkomstpakket ter ere van zijn nieuwe lidmaatschap. Thijn ontving een tas van de club, met daarin een bal en een SV Zwolle-bidon.

SV Zwolle maakte de afgelopen jaren een flinke groei door. Zo zijn er twee seniorenelftallen bijgekomen, een op zaterdag en een op zondag. Ook zijn de jeugd-, meisjes- en damesafdelingen gegroeid. Op vrijdagavond spelen inmiddels drie damesteam in de 7×7-competitie. Tevens is er een tweede team in de Zwolse 35+ Competitie bij de mannen. Op de donderdagmorgen zorgde het Walking Football-team eveneens voor nieuwe aanwas.

SV Zwolle is blij met het zeshonderdste lid Thijn de Graaff en wenst hem veel voetbalplezier bij de club.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Dat sv Zwolle groeit mogen de rood zwarten iets verderop zich wel aan rekenen. Spelertjes kiezen liever voor de gezelligheid van spelers met maar 1 paspoort ipv 2 en het koude, kille en winderige sportpark direct in de nabijheid van PECH Zwolle.


    ⚠️ Meld

Reageer