Golden Earring ook in 2009 weer naar Zwolle

Zwolle – Ook in 2009 vereert de legendarische rockformatie Golden Earring de IJsselhallen Zwolle met een bezoek. Zaterdag 7 maart staan de enige en echte Godfathers van de Nederlandse Rock-‘n-Roll als vanouds garant voor een wervelend concert. Golden Earring is vaderlands meest succesvolle en vooral langst meedraaiende rockgroep. De voorverkoop is onlangs gestart.

Golden Earring staat al langer dan 40 (!) jaar in de spotlights en dat nog steeds met totale overgave en overtuiging. De levende Rocklegende kan na ruim 40 jaar aan de top te staan, putten uit een lange reeks van hits die nog steeds op muzikaal topniveau worden gebracht. De vlammende solo’s van drummer Cesar Zuiderwijk en George Kooymans op gitaar blijven in Nederland ongeëvenaard. Met Rinus Gerritsen op bas en toetsen en de eeuwig jonge frontman Barry Hay is de Earring een geoliede machine. In de IJsselhallen Zwolle zal er als vanouds weer een stevig rockconcert worden gebracht. Nummer 1 hits èn publieksfavorieten ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’ zullen ongetwijfeld uit volle borst worden meegezongen door het publiek.

Voorverkoop:Kaarten zijn verkrijgbaar bij V.V.V Zwolle, Grote Kerkplein 15 (ingang Sassenstraat) en via Ticketservice bij grotere post-, VVV-, GWK-Stationskantoren en via 0900 300 1250.

Datum:                                   : 7 maart 2009
Zaal open                               : 19.30 uur
Aanvang                                : 20.30 uur                  
Entreeprijs voorverkoop         : €.23,00 (excl. servicekosten)
Entreeprijs avondkassa           : €.25,00 (mits nog voorradig)<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Artikel delen:
Reacties 8
  1. pffffffff……….. leven die gasten nog steeds? het lijken wel wassen beelden zo langzamerhand. 50 jaar lang dezelfde liedjes zingen is wel een topprestatie.


    ⚠️ Meld

  2. 40 jaar samen en nog steeds een van de beste bands ter wereld.

    Geloof me, ik heb zowel de Rolling Stones and The Golden Earring gezien. Laatstgenoemde zijn veel muzikaler !!!


    ⚠️ Meld

Reageer