Dj Wietze de Jager zingt clublied Go Ahead Eagles - Foto: Radio 538 – Missie 538
Dj Wietze de Jager zingt clublied Go Ahead Eagles
Foto: Radio 538 – Missie 538

Wietze de Jager heeft clublied van aartsrivaal Go Ahead Eagles gezongen

Zwolle – Radio 538-dj Wietze de Jager heeft donderdag als PEC Zwolle-fan het clublied van aartsrivaal Go Ahead Eagles gezongen.

Niet stiekem onder de douche, maar – met enige tegenzin – luidkeels vanuit de tuin van zijn huis in Zwolle en live op Radio 538. De dj deed dit als tegenprestatie voor een donatie van 10.000 euro voor Missie 538, een actie van 538 waarin de radiozender voor twaalf goede doelen strijdt. Wietze maakt momenteel radio-uitzendingen vanuit zijn huis in Zwolle, aangezien hij corona heeft en in quarantaine zit.

Wietze de Jager had het Go Ahead-shirt aan: “Maar ik laat het kaartje erin, want hij gaat hierna meteen ook weer weg. Het voelt een beetje onwennig om dit in Zwolle aan te hebben. Laten we de pleister er snel vanaf trekken. Hup, dan is het voorbij. Alles voor het goede doel!”

Als PEC-fan in hart en nieren kon Wietze het niet laten om na afloop ook nog even het clublied van PEC Zwolle te zingen. Daarna plaatste hij het gedragen Go Ahead Eagles-shirt op de veiling om zo nog extra geld op te halen voor Missie 538. Jumper, hoofdsponsor van Go Ahead Eagles, heeft de 10.000 euro gedoneerd.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer