Diederik Boer denkt na over contractverlenging

Zwolle – Diederik Boer weet nog niet of hij een nieuw contract gaat tekenen bij FC Zwolle. De doelman kan een verbintenis tot medio 2014 tekenen, oftewel een ‘contract voor het leven’.

Dit gegeven zorgt juist voor twijfels bij de 28-jarige doelman, die stiekem droomt van een club op Eredivisieniveau. “De club en ik hebben afgesproken dat ik eind februari begin maart laat weten of ik het contractvoorstel accepteer. Ik ben er vooralsnog niet uit”, verklaarde de goalie tegenover Elf Voetbal. “Het kan ook zo zijn dat zich een andere club aandient. Ik wacht het dus nog even rustig af.”

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Nu bijtekenen, of opzouten……en niet wachten, en als er niemand komt, alsnog blijven. Dit getuigd niet van “willen” spelen bij FC Zwolle.


  ⚠️ Meld

 2. Moet dat dan Rene? Het is toch logisch dat iemand van 28 eens even nadenkt wat hij verder wil met zijn sportleven. Lijkt me niet zoveel mis mee.


  ⚠️ Meld

 3. Jaap Stam kan hem wel adviseren:

  Ex-voetbalinternational Jaap Stam uit Hoonhorst wordt weer actief in de voetballerij.

  De 36-jarige is ruim een jaar na zijn afscheid als speler van Ajax als scout in dienst getreden van het Zwolse bureau World Soccer Consult, dat spelers begeleidt en transfers afsluit. World Soccer Consult is onder andere eigendom van Stam’s voormalige zaakwaarnemer Henk van Ginkel. Ook ex-FC Zwolle keeper Henk Timmer gaat aan de slag bij het bureau. Als zijn contract als doelman van Feijenoord over anderhalf jaar afloopt wordt Timmer spelersbegeleider bij World Soccer Consult.

  RTV Oost


  ⚠️ Meld

 4. En welke eredivisie club staat er te wachten op diederik de Boer.Want zo,n uitmuntende keeper vind ik het nou ook niet .Dat hij wil wachten met een besluit nemen kan ik mij voorstellen ,hij droomt natuurlijk ook nog voor de laatste jaren een goed dik contract binnen te halen.


  ⚠️ Meld

 5. Analyse:
  1. stabiele figuur 2. niet blessure gevoelig 3. uitstekende grondreflexen 3. concentratievermogen (90 minuten lang) 4. zwak in luchtduels.
  Advies: neem zelf een keeperstrainer in dienst en verbeter je op luchtduels.
  Conclusie: keepers hebben lang voetballeven; hij heeft beslist nog groeipotentieel alleen nooit de goede keeperstrainer gehad. Bij een eredivisie club kan hij zeker mee als reserve doelman. En dan kan hij samen met een goede trainer nog voor verrassingen zorgen.


  ⚠️ Meld

 6. @… dat sierd een goede keeperstrainer is wil ik best aannemen. Maar als De Boer hogerop wil zal hij net als de individuele sporters eens op zoek moeten naar een voor hem specifieke trainer die gericht met hem aan de slag gaat op de verbeterpunten. Dit moet hij dan zelf realiseren en betalen uiteraard in goede communicatie met de club. Misschien was zijn motivatie (de Boer) ook wel onvoldoende om echt door te groeien. Hij had misschien de pech niet echt de hete adem van een concurrent reserve-doelman te voelen? Begrijp me goed ik heb geen kritiek op onze doelman noch op zijn trainer. Maar wil hij meer dan……………………….
  Wat vind je van deze gedachtengang?


  ⚠️ Meld

 7. Ik kan me goed vinden in je gedachtengang, heel erg goed zelfs, ik vind Boer ook niet sterk in luchtduels, vind m daarin erg zwak zelfs, ook mag hij wat mij betreft wel iets vlotter het spel laten hervatten (moet ik er bij zeggen dat dat ook niet altijd aan hem ligt) helemaal bij achter stand….


  ⚠️ Meld

 8. Beresterk in één tegen één situaties voor de rest gewoon middelmatige keeper.
  Ik zou zeggen: veel succes elders met je verdere loopbaan Diederik. ;D


  ⚠️ Meld

Reageer