Wijkstichting Stadshagen zorgt voor licht op ijsbaan

Zwolle – Ook in Stadshagen is het vanaf vrijdagavond mogelijk om ’s avonds te schaatsen. In de Aa-landen, Park de Wezenlanden en Holtenbroek door de gemeente Zwolle gefaciliteerd, in Stadshagen doen ze het gewoon zelf.

Wijkstichting Stadshagen Totaal heeft, uiteraard wel met goede samenwerking van de gemeente en sponsoren, lichtmasten geplaatst bij de vijver van het Cultuurhuis. Tot 22.00 uur kunnen de inwoners van de wijk hier baantjes trekken of hun pirouette maken. Zelfs aan de warme chocolademelk is gedacht. Op de vijver in Park Wezenlanden kon tot nu toe in de avonduren niet geschaatst worden. Dat kan vanaf zaterdagavond wel!

Artikel delen:
Reacties 4
  1. heel leuk, wel jammer van het leuke intiatief van het cultuurhuis met hun warme chocolademelk en gluhwein. de lampen stonden gisteren aan de andere zijde van de ijsbaan waardoor het kraampje in een donker hoekje werd gedrukt.
    erg gezellie verder en ondanks de donkere hoek een heerlijk glaasje gluhwein op de schaats gedaan.
    leuk hoor!


    ⚠️ Meld

  2. Zeker bijzonder gezellig en veel volk. Volgens mij is al het water in Stadshagen ook betrouwbaar. Dan kun je een heel stuk weg schaatsen in je eigen wijk. Beetje klunen, dat dan weer wel.


    ⚠️ Meld

Reageer