Gratis naar dressuurdag Zwolle International

Zwolle – Zondag 11 januari staat Zwolle International helemaal in het teken van de nationale dressuur. Met een ijzersterk deelnemersveld wordt dan strijd geleverd in alle klassen, van ZZ-Licht tot en met Grand Prix. De toegang tot deze dressuurdag in de Zwolse IJsselhallen is deze zondag gratis!

Een voorgeselecteerde groep Z2-ruiters rijdt een finale Kür op muziek. Na de Kür op muziek zal de bekende trainer Jean Bemelmans een Clinic verzorgen met zijn leerlingen Jordi Domingo en Angelique Vroom. Jordi Domingo nam het afgelopen jaar deel aan de Olympische Spelen voor het spaanse team met de zwarte krachtpatser Prestige. Angelique Vroom zadelt de zevenjarige Hecom’s Ventoux die een volle broer is van Prestige. Beide paarden van Ferro x Farmer zijn gefokt door de onlangs overleden topfokker Adriaan van de Goor. Hoogtepunt van deze mooie dressuurdag wordt een Kür op muziek van één van Nederlands meest opvallende topcombinaties. Edward Gal zadelt Sisther de Jeu voor een spectaculaire demonstratie.

Bewegingswonder Sisther de Jeu geldt als één van de grote beloften voor de internationale topdressuursport. Voor Edward Gal is de fraaie entourage van de IJsselhallen een uitstekende omgeving om de merrie van Emmy de Jeu ervaring op te laten doen.

Daarnaast zal Edward Gal met zijn andere top paard Moorland’s Totilas (v. Gribaldi) starten tijdens de Grand Prix dressuur. Hippisch Hengelo betekende het Grand Prix debuut van de imponerende hengst, waar hij overtuigend eerste werd met veel lovende kritieken van de jury.

Kijk voor meer informatie en startlijsten op: www.zwolleinternational.nl

Artikel delen:

Reageer